Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti / Skice iz kulture

POČINJU PETROVDANSKI DANI


Dom kulture Srbobran poziva vas na otvaranje izložbe slika sa likovne kolonije „Vreme darivanja 2022.“.
Izložba će biti otvoren 4.07.2022. godine u 19 časova U GalerijI Doma kulture Srbobran.
Ulaz slobodan


Kada čovek oseti radost i veselje ima potrebu da to sa nekim podeli. Tako smo i mi osetili potrebu da našu radost povodom slava „Ivandan“ u Nadalju i „Petrovdan“ u Srbobranu iskažemo slikama koje su nastale na likovnoj koloniji „Vreme darivanja“. Slike će Dom kulture uručiti na dar Pravoslavnim hramovima u Nadalju i Srbobranu.

- Istovremeno im se zahvaljujemo na plodonosnoj saradnji sa Domom kulture sa željom da se ista nastavi. Nadamo se da će ove dve stalne postavke biti na dobrobit svih verujućih ljudi, kažu u saopštenju iz Doma kulture.

Zahvaljujemo se likovnim umetnicima, poručili su iz Doma kulture, što su dali doprinos svojim učešÄ‡em da se ova kolonija uspešno realizuje. Evo ko su slikari koji će svojim radovima biti zastupljeni na izložbu "Vreme darivanja":

Rajko Karišić, Dragan Dimitrijević, Miloš Runjo, Tanja Većkalović, Sekiz Ana, Lenka Angelina Dinjaški, Dragana Jolić, Slavica Nićiforović Veselinović, Boriška Ljubinković, Mirjana Ladik, Nataša Domazetov, Paulina Tomić, Slobodan Garić, Jovanka Bekvalac, Nevenka Nena Rafajlović – Topić, Milena Stojković, Jelena Popović, Zorica Stojić, Jelena Mišljenović, Dragana Zolarek, Valerija Ember, Radomir Glušac, Milisav Pavlović, Lidija Bođanac, Miloš Đuričić, Ivana Tihomirović, Ivana Nićin, Jovan Arambašić, Miroslav Krunić, Dragan Babović, Karlo Konc, Mira Pančić, Angelina Jović Zeremski, Verica Malbašić, Nikola Eraković, Nemanja Mrkaljević, Dragan Simić, Sofija Velicki.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Opštine Srbobran. Stavovi izneto u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2022.06.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen