Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

NEMA SPORT KLUBA, POTPISUJE SE PETICIJA!


Korisnici kablovske televizije distributera Sat Trakt ostali su bez tri popularna Sport klub kanala. Objašnjenje je stiglo 24.10. u vidu saopštenja:


Obaveštavamo ST Cable korisnike da je od danas izmenjena ponuda televizijskih kanala, te da više neće biti u mogućnosti da prate grupu kanala nosioca autorskih prava United Media Network-a, uključujući i Sport klub kanale.
Usled zahteva nosioca autorskih prava United Media Network-a prema ST Cable-u, za drastičnim povećanjem naknada za reemitovanje pomenute grupe kanala, odlučili smo da naše korisnike ne izložimo poskupljenju od 200 dinara na teret mesečne pretplate za KDS održavanje, koje bi nužno proisteklo prihvatanjem pomenutog zahteva.
ST Cable će zbog ovih promena, umanjiti cenu mesečne pretplate usluge digitalne televizije za 50 dinara, počevši od tekućeg meseca, dok će korisnicima analogne televizije omogućiti praćenje novog sportskog kanala - Arena Sport 3.
ST Cable korisnici će i pored ove izmene imati mogućnost da po povoljnim cenama prate sadržaje na više od 70 analognih, kao i 170 digitalnih TV kanala, među kojima je zastupljen veliki broj domaćih i stranih sportskih kanala sa lokalizovanim sadržajem.
Hvala Vam na razumevanju!


Ovo je kompletan tekst saopštenja, a odluka je izazvala ogromno nezadovoljstvo ljubitelja sporta. Stvar je otišla toliko daleko da je u toku potpisivanje on line peticije za vraćanje ova tri sportska kanala u kablovsku mrežu. Peticiju je do ovog trenutka potpisalo 310 građana. 

Postavio: Administrator dana 2016.10.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 54
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen