Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

"CRTAM I SLIKAM ONO ŠTO ME ČINI SREĆNIM"


Dom kulture Srbobran uputio je poziv zainteresovanim učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, da budu deo likovne radionice za decu - "CRTAM I SLIKAM ONO ŠTO ME ČINI SREĆNIM". Radionica će biti održana u Domu kulture od 18. do 22. jula.


"I ove godine leto dobija šarenilo kroz izraz dečje kreativnosti i likovne iskrenosti. Dom kulture vas u saradnji sa profesorom likovne kulture Đorđem Ćorićem i lokalnom samoupravom, poziva da prijavite mališane uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole na ovogodišnju likovnu radionicu pod nazivom 'Crtam i slikam ono što me čini srećnim'.

Radionica će biti održana u prostoru Doma kulture u Srbobranu u periodu od 18. do 22. jula, sa satnicom od 18.00 do 19.30 časova. Izložba radova planirana je za početak avgusta.

Prijave su mogu vršiti pozivom ili SMS porukom na broj 060.7486.380 - Đorđe Ćorić, sa naznakom: ime i prezime deteta, broj godina deteta i kontakt telefon. Ukupan broj učesnika je 25 i potrebno je na vreme izvršiti prijavu. Celokupan materijal obezbeđen je od strane Opštine Srbobran. Vidimo se uskoro da crtamo i slikamo", navodi se u saopštenju. 

Postavio: Administrator dana 2022.07.13

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen