Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti / Skice iz kulture

KULTURNO LETO - DRUGA NEDELJA!


Od ponedeljaka očekuje nas u delu programa Doma kulture "Kulturno leto 2022" jedna pozorišna predstava i nekoliko projekcija filmova u okviru letnjeg bioskopa. Evo najave:


“SALAŠARSKO POZORIŠTE”

Subota, 30.07.2022. godine u 21 čas

Školsko dvorište OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”, Srbobran

Ulaz slobodan

 

LETNJI BIOSKOP!

 

Film „Az erdő kapitánya“ (Na mađarskom jeziku)

Ponedeljak, 25.07.2022. godine u 21 čas

Dvorište Doma kulture, Srbobran

ulaz slobodan

 

Crtani film „Žabac Kreka“

Sreda, 27.07.2022. godine u 21 čas

Sportsko igralište, Turija

ulaz slobodan

SADRŽAJ:

„ŽABAC KREKA“ priča priču o žabi po imenu Kreka koja ima krizu identiteta. Za razliku od ostalih žaba, Kreka mrzi da skače i ima averziju prema vodi.

Pošto ne može da se uklopi, stalno se preispituje o životu... i zajedno s najboljom prijateljicom, letećom vevericom, upustiće se na duhovno putovanje u potrazi za istinom i njegovim pravim mestom u ovom svetu. Zabuna će tek nastati kad Kreku hipnotiše prevarant koji će ga naterati da veruje da je princ zarobljen u ljudskom telu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Kreka će uskoro otkriti da biti žaba uopšte nije loše... i da mu je ljubav njegovog života sve vreme bila pred očima.

SINHRONIZOVANO!

 

Domaći film „Ne igraj na Engleze“ (Komedija)

Četvrtak, 28.07.2022. godine u 21 čas

Dvorište Doma kulture, Srbobran

ulaz slobodan

SADRŽAJ

Iako veoma različitih karaktera, imaju zajedničku strast – klađenje na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Ovog puta, za njih je klađenje više od igre jer je svakom od njih očajnički potreban novac. Tokom jedne utakmice, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav „prljav veš“ njihovog odnosa. Samo jedan rezultat će zauvek promeniti njihove živote i staviti na „kocku“ njihovo tridesetogodišnje prijateljstvo.

 

Crtani film „Sedmi patuljak“

Petak, 29.07.2022. godine u 21 čas

Školsko dvorište, Nadalj

ulaz slobodan

SADRŽAJ:

Sedam patuljaka, 18. rođendan, dva zmaja (jedan pravi, a drugi je zla vila), poljubac ili sto godina sna – sve su to sastojci za sjajnu bajku. Ali zbog jednog malenog patuljka, nastaće haos...

Princeza Rouz će na 18. rođendan postati punoletna, ali će i kletva Pupoljka prestati. Kad se to konačno desi, Bubi, najmanji od svih patuljaka, oslobodiće kletvu zle vile Delamorte na Rouzinoj rođendanskoj zabavi. A to će imati strašne posledice! Ceo zamak i svi gosti će se istog trenutka zalediti, samo će patuljci uspeti da se spasu. Ali će morati da nađu jedinu osobu koja može da razbije čini... Ovo će možda biti najveća avantura u njihovim životima! I moraće da daju sve od sebe da bi spasili princezu i sve ljude u Fantabularazi...

SINHRONIZOVANO

 

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Opštine Srbobran. Stavovi izneto u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2022.07.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen