Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3776/vidimo-se-na-salau-tati/

Verzija za tampu / To ScreenviewVIDIMO SE NA SALAŠU TATIĆ!


Svi koji su poklonici modernog muzičkog zvuka, koji su skloni da vreme provode uz progressive house zvuk, 19. i 20. avgusta imaju priliku za odličan provod. Na Salašu Tatić, dva dana rezervisana su za festival "Turija 2022".


U predivnom ambijentu ovog "raja na zemlji" pored Velikog Bačkog kanala, treći put u Turiju "Progresivna suza" dovodi odličan DJ tim koji ovaj put obećava da će ovo biti jedan od muzičkim događaja po kojima ćete pamtiti ovu godinu.

Na prethodnim okupljanjima, koja su organizovana na dve različite lokacije u trajanju od jednog dana, imali ste prilike da čujete sjajna imena sa domaće progresivne scene kao što su Bokee, Migazz, Irhad, Gizmo, Lukai, Hobin Rude, Igor D., Aleksandar Markovic, Despic, Darko Stanimirovic, Nenad Nikolic, Jasmin Mrky, Viktor Jeremic, Luka M.

Posetioci će imati prilike da uživaju u predivnoj prirodi, druženje u kampu, a uz to ih očekuje i sjajan line up koji će se odvijati na dva stage-a na kojima će nastupati: DJ Ruby, East Cafe, N-tchbl, Jelly For The Babies, Hobin Rude, Adnan Jakubovic, Lukai, Aleksandar Markovic, Igor D., Gizmo, Jasmin, Nenad Nikolic.

Kao i prethodne dve godine, prilikom okupljanja u Turiji, i ovog puta, jedan od ciljeva događaja biće prikupljanje novčanih sredstava u humanitarne svrhe.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign