Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3780/oruana-pljaka-u-sred-bela-dana/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewORU┼ŻANA PLJA─îKA U SRED BELA DANA!


Oplja─Źkana Menja─Źnica "Moneta" u Zmaj Jovinoj ulici. Plja─Źkaš nakon pretnje pištoljem pobegao automobilom. Policija traga za napada─Źem....


Kako smo ─Źuli na licu mesta sve se desilo neo─Źekivano u sred bela dana, negde oko 18.00h. Plja─Źkaš je u menja─Źnicu ušao sa perikom i ka─Źketom na glavi i kako nam je rekao vlasnik menja─Źnice koji je bio na radnom mestu, odmah je delovao sumnjivo. U trenutku, izvadio je pištolj i uperio ga u vlasnika menja─Źnice uz re─Źi: "Daj sve pare, odmah daj sve pare!"

Me─Ĺutim, sa druge strane je bio ─Źovek koji se nije uplašio i odgovorio mu je tako što je ustao sa stolice i krenuo prema njemu, kako sam ka┼że, uz re─Źi: "Meni si došao da pretiš i ovde da kradeš!"

Po svemu sude─çi napada─Ź ovakav odgovor nije o─Źekivao, zgrabio je novac koji se nalazio na pultu, po re─Źima vlasnika nekoliko desetina hiljada dinara i po─Źeo da be┼żi izme─Ĺu zgrada sa druge strane ulice u pravcu Bardove. Vlasnik je izašao i krenuo za njim biciklom da bi ga stigao nakon stotinak metara i video da ulazi u sivi automobil, kako ka┼że, ─Źini mu se da je Fiat Punto u pitanju. Bio je toliko pribran, iako uznemiren i potresen ovim neo─Źekivanim napadom da je stigao da zapiše broj  registarske tablice automobila.

Policija je vrlo brzo bila na licu mesta, izvršila uvi─Ĺaj i dok ovo objavljujemo traga se za napada─Źem.

Doduše, Josip Sep, vlasnik "Monete" misli da pištolj nije bio pravi, ali to se za sada ne zna. Kako ka┼że, video je da pištolj crne boje ima dugu cev i u─Źinilo mu se u svom tom mete┼żu da ipak nije pravi pištolj, nego da se radi o nekoj kopiji, ili de─Źijoj igra─Źki.

U toku je provera sigurnosnih kamera.

Drskost lopova koji se usudio da u sred bela dana, u centru Srbobrana, brutalno nasrne da bi došao do novca samo dokazuje u kakvom vremenu ┼żivimo i da postoje pojedinci koji ne prezaju više ni od ─Źega.

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign