Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3786/ratarska-pobednik-turnira-vaarite-2022/

Verzija za tampu / To ScreenviewRATARSKA POBEDNIK TURNIRA VAŠARIŠTE 2022


Četvrti put održan je turnir u malom fudbalu koji je okupio gotovo sve Vašarišćane. Ove godine prvi su bili i u finalu pobedili ekipu Strumičke ulice, momci iz Ratarske, dok je treće mesto zauzela ekipa Proleterske ulice.


Turnir je odigran u nedelju. Učestovalo je sedam ekipa, a počelo je revijalnom utakmicom pionira. Najbolji igrač i strelac turnira je Nikola Ilić, dok je titulu - najbolji golman, ponosno osvojio Željko Bugarić.

- Ovo je četvrti put da organizujemo turnir i pre svega ovo je prilika za jedno lepo komšijsko druženje, rekao je u svojoj izjavi za medije Mlađa Ergelašev, jedan od inicijatora i organizatora i dodao:

- Ovo je izlazak u prirodu, sve što radimo i organizujemo je na dobrovoljnoj osnovi, bez skrivenih namera i u najboljem raspoloženju, zaista jedna lepa komšijska priča. Gledamo da što više uključimo decu, jer cilj nam je da ih naučimo da se poštuju i druže kao komšije i prijatelji.

Kažu Vašarišćani da ko je jednom živeo na Vašarištu, on ostaje zauvek Vašarišćanin. Zato su od ove godine uveli pravilo da na turniru mogu da igraju i oni koji su se u međuvremenu odselili i sada žive na nekom drugom mestu.

- Ako su u duši Vašarišćani, onda nema razloga da ne zaigraju na ovom turniru, kažu organizatori.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign