Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3788/letnji-bioskop-najava-bioskopskih-projekcija-za-ovu-nedelju/

Verzija za tampu / To ScreenviewLETNJI BIOSKOP - NAJAVA BIOSKOPSKIH PROJEKCIJA ZA OVU NEDELjU...


Ove nedelje Dom kulture organizuje nekoliko filmskih projekcija i to u Srbobranu, Turiji i Nadalju. Prva je u Turiji i to film za decu, a zatim slede dvorište Doma kulture i Nadalj. Poslednja projekcija u ovom ciklusu bioskopskih predstava u Okviru Kulturnog leta je u ponedeljak i to u dvorištu, a publika će imati priliku da vidi dečiji mađarski film „Égigérő fű“.


Crtani film „Sedmi patuljak“
Sreda, 10.08.2022. godine u 21 čas
Sportsko igralište, Turija
ulaz slobodan
SADRŽAJ:
Sedam patuljaka, 18. rođendan, dva zmaja (jedan pravi, a drugi je zla vila), poljubac ili sto godina sna – sve su to sastojci za sjajnu bajku. Ali zbog jednog malenog patuljka, nastaće haos...
Princeza Rouz će na 18. rođendan postati punoletna, ali će i kletva Pupoljka prestati. Kad se to konačno desi, Bubi, najmanji od svih patuljaka, oslobodiće kletvu zle vile Delamorte na Rouzinoj rođendanskoj zabavi. A to će imati strašne posledice! Ceo zamak i svi gosti će se istog trenutka zalediti, samo će patuljci uspeti da se spasu. Ali će morati da nađu jedinu osobu koja može da razbije čini... Ovo će možda biti najveća avantura u njihovim životima! I moraće da daju sve od sebe da bi spasili princezu i sve ljude u Fantabularazi...
SINHRONIZOVANO!


Četvrtak, 11.08.2022. godine
Crtani film „Jakari“ u 20 časova
Film „Još 24 sata života“ u 22 časa
Dvorište Doma kulture, Srbobran
ulaz slobodan
SADRŽAJ
Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu.
Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama.
SINHRONIZOVANO


Film „Još 24 sata života“ u 22 časa
SADRŽAJ
Trevis Konrad (Itan Xok) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Pol Anderson). Predlog koji mu je iznet, Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čoveka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Trevis prihvata, ali ceo njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspešne Interpolove agentkinje Lin Biset (Ksu Kuin). U trenutku kada oseća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Telo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.


Crtani film „Rajsko putovanje“
Petak, 12.08.2022. godine u 21 čas
Sportski teren, Nadalj
ulaz slobodan
SADRŽAJ:
Priča o malom zečiću koji nije dovoljno star da razume pravila života, a čezne za nemogućim stvarima neće nikog ostaviti ravnodušnim.
Johan je hrabar i znatiželjan mali zec koji živi sa ocem na brodu. Uzgajaju povrće i Johan ima dovoljno prostora da se igra. On svakog dana iz čamca šalje poruku u boci majci na koju ne dobija odgovor. Jednog dana, dok je njegov otac bio u nabavci, dobija tajanstveni poziv putem brodske radio stanice. Johan prepoznaje svoju priliku da ode na mesto gde je njegova majka i reši misteriju. Dok sve više i više uči o životu, dolazi u sukob sa najmoćnijom silom na svetu.
SINHRONIZOVANO


Dečiji film „Égigérő fű“
Ponedeljak, 15.08.2022. godine u 21 čas
Dvorište Doma kulture, Srbobran
ulaz slobodan
Poldi bácsi, az öreg parkőr, akihez az egész környék az óráját igazítja, 52 év után nyugdíjba megy. Szívfájdalmát, a park utáni sóvárgását csak Misu tudja orvosolni, aki a gyermeki fantázia szárnyán érkezett vakációra a sárgatéglás hétköznapok eseménytelen világába. Misu elhatározza, hogy a nyugdíjazás idopontjára befüvezi a csupasz udvart. Az egész utca részt vesz a meglepetésben...
Gyártó: Budapest Stúdió, rendező: Palásthy György, író: Janikovszky Éva, forgatókönyvíró: Janikovszky Éva, szereplők: Hintsch Gyuri, Rajz János, Fónay Márta, Ullmann Mónika, Dajka Margit, Máriáss József, Drahota Andrea, Szilágyi István, Ujlaki Dénes, operatőr: Forgács Ottó, zene: Berki Géza, Presser Gábor, hangmérnök: Réti János, díszlet: Romvári József, jelmez: Schäffer Judit, stúdióvezető: Nemeskürty István, fotó: Inkey Alice
Nyelv: magyar
Hang: 2.0
Szín: színes
Felirat: angol, akadálymentesített magyar
Formátum: 16:9 (1:1.85)
Játékidő: 82'

 

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Opštine Srbobran. Stavovi izneto u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign