Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti / Skice iz kulture

ZORANA IZMAMILA APLAUZE!


Dom kulture je večeras obradovao poklonike pop muzike devedesetih. Nastup u dvorištu Doma kulture imala je Zorana u saradnji sa "Old hat orchestra".


Sve je počelo iz mraka. Začuli su se muški glas i stihovi koje mnogi u publici pamte iz rane mladosti. Dvorište Doma kulture ispunila je  "Popodnevna pjesma" Radeta Šerbedžije, da bi se nastavilo uz "Volim te budalo mala" i najavu dame koja je održala večeras koncert.. Upališe se svetla, a na scenu je izašla Zorana i krenulo je da se valja...


Hitovima kojima je obeležila svoju karijeru i još nekolicinom vanvremenskih hitova  uspela je da razgali okupljenu publiku koja je aplauzima nagradila njen nastup. Završilo se uz poziv na bis i pesmom koja je simbolično označila kraj koncerta. "Mnogo smo jaki kad smo zajedno" bila je poslednja poruka za srbobransku publiku ove avgustovske večeri.

Zorana Pavić snimila je ukupno devet albuma i devedesetih godina bila jedna od ikona pop scene. Svoje utočište poslednjih godina pronašla je u saradnji sa grupom "Old hat orchestra" sa kojima radi svojevrsni muzički kabare koji su večeras imali priliku da vide i čuju i Srbobranci.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Opštine Srbobran. Stavovi izneto u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2022.08.08

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen