Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Zakupljen prostor

SUTOMORE U SEPTEMBRU NAJLEPŠE!


Jednom je neko napisao - Sutomore je kao ljubav. Ako je ne osetiš, ako je ne prepoznaš i ako je ne tražiš nećeš je ni imati. Samo će proći pored tebe kao stranac i nikad nećeš znati šta si propustio.

Ipak, možda je za one koji traže potpuni odmor, čisto more i ne preveliku gužvu letovanje u septembru najbolji izbor. Odmaralište Srbobran nudi vam sve to i još više...


Cene za letovanje u septembru u Odmaralištu Srbobran u Sutomoru su po pravilu niže nego u julu i avustu, a nisu promenjene već nekoliko godina.

Sve u vezi sa letovanjem u septembru možete saznati putem telefona 021/732-888 kao i da rezervišete sobu i boravak u Odmaralištu Srbobran.

- Imamo još uvek slobodnih smeštajnih kapaciteta, a pored sniženih cena za septembar, povoljnost je da ne morate da platite odmah, naime uplate mogu na rate do kraja godine, Sutomore i more su u septembru prelepi, manje gužve, voda je topla i čista, svi koji su do sada bili naši gosti u tom periodu su zadovoljni, a mi smo spremni da dočekamo svakog gosta i ugostimo ga kako dolikuje. Objekat je kroz celu sezonu nesmetano radio, svi su zadovoljni, Sutomore je dobilo novo lice uređenjem šetališta, tako da su turisti prijatno iznenađeni.  Naravno, treba reći da novoizgrađeni autoput kroz Crnu Goru dodatno skraćuje vreme putovanja, kazao je za naš sajt Miroslav Reljić, direktor Odmarališta.

Podsetićemo da su pred početak sezone sve sobe renovirane, a kako izgledaju možete da vidite OVDE, kao i cenovnik za septembar. Vaše je samo da iskoristite slobodno vreme i provedete ga na pravi način uz značajno manje troškove letovanja nego tokom špica sezone.

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2022.08.28   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 46
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen