Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

U SUBOTU DO SADA NAJVEĆA SRBOBRANSKA BRAZDA!


Ove godine održava se 23.Srbobranska brazda, manifestacija u kojoj učestvuju orači i poljoprivrednici iz cele Vojvodine, a svake godine tu su i brojni izlagači poljoprivrednih mašina i opreme. Tim povodom danas je u kabinetu predsednika opštine održana Konferencija za medije gde se čulo da se očekuje najveći broj učesnika do sada i da je sve spremno da Srbobran još jednom ukaže gostoprimstvo svim poljoprivrednicima koji u subotu budu gosti ove manifestacije, dođu da se takmiče, ili jednostavno da provedu jedan lep dan u druženju u našoj sredini.


Na Konferenciji su govorili predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački i Slobodan Subić,predsednik Saveta MZ Srbobran, a prisustvovala je i Milica Zarić, zamenica predsednika opštine.

U tonskom zapisu možete da čujete šta su danas rekli naši sagovornici, a ovo je ujedno poziv svima da dođu i svojim prisustvom uveličaju ovu značajnu manifestaciju za našu sredinu. Poljoprivreda je nešto od čega Srbobran, Turija i Nadalj žive i utoliko ova manifestacija zaslužuje posebnu pažnju. Ovo je rekao i predsednik opštine Srboban, Radivoj Debeljački na Konferenciji, pa poslušajte njega i Slobodana Subića.

  

Postavio: Administrator dana 2022.08.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 47
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen