Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3803/u-subotu-do-sada-najvea-srbobranska-brazda/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewU SUBOTU DO SADA NAJVE─ćA SRBOBRANSKA BRAZDA!


Ove godine odr┼żava se 23.Srbobranska brazda, manifestacija u kojoj u─Źestvuju ora─Źi i poljoprivrednici iz cele Vojvodine, a svake godine tu su i brojni izlaga─Źi poljoprivrednih mašina i opreme. Tim povodom danas je u kabinetu predsednika opštine odr┼żana Konferencija za medije gde se ─Źulo da se o─Źekuje najve─çi broj u─Źesnika do sada i da je sve spremno da Srbobran još jednom uka┼że gostoprimstvo svim poljoprivrednicima koji u subotu budu gosti ove manifestacije, do─Ĺu da se takmi─Źe, ili jednostavno da provedu jedan lep dan u dru┼żenju u našoj sredini.


Na Konferenciji su govorili predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debelja─Źki i Slobodan Subi─ç,predsednik Saveta MZ Srbobran, a prisustvovala je i Milica Zari─ç, zamenica predsednika opštine.

U tonskom zapisu mo┼żete da ─Źujete šta su danas rekli naši sagovornici, a ovo je ujedno poziv svima da do─Ĺu i svojim prisustvom uveli─Źaju ovu zna─Źajnu manifestaciju za našu sredinu. Poljoprivreda je nešto od ─Źega Srbobran, Turija i Nadalj ┼żive i utoliko ova manifestacija zaslu┼żuje posebnu pa┼żnju. Ovo je rekao i predsednik opštine Srboban, Radivoj Debelja─Źki na Konferenciji, pa poslušajte njega i Slobodana Subi─ça.

Srbobran portal · 23. Srbobranska brazda - Konferencija Za Medije

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign