Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / ┼ákolstvo

POČINJE ŠKOLA!


U svih pet škola naše opštine danas po─Źinje nova školska godina. Zbog toga pre svega upozoravamo voza─Źe da budu oprezniji za volanom. Me─Ĺu decom koja su od danas na ulicama, na putu ka školi po prvi put su novopridošli ─Ĺaci prvaci. Ju─Źe je u osnovnim školama u Turiji, Nadalju i u Srbobranu u OŠ "Vuk Karad┼żi─ç" odr┼żan prijem prvaka. U OŠ "Jovan Jovanovi─ç Zmaj" prijem je danas.


U prvi razred u ─Źetiri osnovne škole u opštini Srbobran upisano je ukupno 168 u─Źenika . U OŠ "Vuk Karad┼żi─ç" 64, u OŠ "Jovan Jovanovi─ç Zmaj" 56, u OŠ "Petar Drapšin" 25, i u OŠ "┼Żarko Zrenjanin U─Źa" 23 prvaka.

U foto kola┼żu donosimo deli─ç atmosfere, kako je ju─Źe bilo na prijemu prvaka, mališana koji su po prvi put seli u školske klupe.

Svi prvaci u opštini Srbobran dobili su od lokalne samouprave besplatne ud┼żbenike za prvi razred, a svakako podatak koji uliva nadu je da je ove godine broj prvaka zna─Źajno ve─çi nego prošle godine. Upisano je ukupno 36 u─Źenika više nego lane. 

- Od ove godine za vas pripremamo posebne poklone, u u─Źionici vas ─Źekaju besplatni ud┼żbenici za prvi razred jer ┼żelimo da vam budemo podrška u školovanju. Lokalna samouprava uvek ─çe biti uz vas, spremna da vam pomogne, poru─Źila je prvacima Milica Zari─ç, zamenica predsednika Opštine Srbobran koja je ju─Źe bila na prijemu prvaka u OŠ "Vuk Karad┼żi─ç".

. 

Postavio: Administrator dana 2022.08.31   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen