Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

KANDIDUJTE NAJBOLJE ZA OKTOBARSKU NAGRADU!


Opština Srbobran uputila je javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Oktobarske nagrade opštine Srbobran, Zvanja počasnog građanina opštine Srbobran i Zahvalnice.


Oktobarska nagrada opštine Srbobran dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u nauci, kulturi, umetnosti, prosveti, zdravstvu, fizičkoj kulturi, sportu, novinarstvu, proizvodnom radu ili u drugim oblastima privrednog i društvenog života. Nagrada se dodeljuje pojedincima ili grupama autora za zajedničko ostvarenje.

Zvanje počasnog građanina opštine Srbobran dodeljuje se kao najviša lična počast i izraz posebnog poštovanja građanima koji uživaju veliki ugled u zemlji i svetu.

Zahvalnica se dodeljuje građanima, preduzećima, ustanovama, organizacijama ili mesnim zajednicama za postignute primerene rezultate i uspehe u radu, učinjene podvige, humana dela, kao i za ispoljenu hrabrost i požrtvovanje u spasavanju života ljudi i materijalnih dobara.

Predlozi se dostavljaju zaključno sa 07. oktobrom 2022. godine, na adresu Opštinska uprava Srbobran, Trg slobode br. 2, Srbobran, sa naznakom predlog za Oktobarsku nagradu i priznanja. Predlozi moraju biti sačinjeni u pisanoj formi i moraju biti obrazloženi.

Odluku o laureatima donosi Komisija za nagrade i priznanja opštine Srbobran.
 

Postavio: Administrator dana 2022.09.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen