Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3828/poetak-nove-rukometne-sezone/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewPO─îETAK NOVE RUKOMETNE SEZONE


Rukometni klub „Srbobran“ Srbobran u nedelju 02.10.2022. godine zapo─Źinje novu takmi─Źarsku sezonu u tre─çoj rukometnoj ligi Vojvodine, gostovanjem u Kikindi, ekipi „Kikinda Grindex 2“. Tim povodom kllub je izdao saopštenje u kome se ka┼że:


Tim u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu do─Źekuje po─Źetak prvenstva, ali ─Źinjenica je da je ekipa sada dosta kompletnija i sa mnogo ve─çim igra─Źkim potencijalom. Milan Šajin, rukometni radnik u klubu i jedan od trenera je istakao da je

- Ekipa je po─Źela sa pripremama po─Źetkom avgusta. Igra─Źki kadar je dosta proširen, a i dalje njegov najve─çi deo ─Źine igra─Źi iz Srbobrana kojima su u pomo─ç dodati  momci iz okolnih mesta, od koji su neki i ranije igrali za naš klub, te su se svi brzo uklopili u ekipu, ka┼że jedan od trenera u klubu Milan Šajin.

On smatra da je tim kroz ceo tok priprema dobro radio, odigrano je 6 pripremnih utakmica i da se spremno do─Źekuje po─Źetak prvenstva. Tako─Ĺe isti─Źe da je vrlo zadovoljan atmosferom me─Ĺu igra─Źima, a ona ─Źini jedan veoma bitan faktor za postizanje dobrih sportskih rezultata i ostvarivanje visokih ciljeva.

- Ova ekipa je jedan dobar spoj mladosti i iskustva i uz dobru pripremu utakmica i vo─Ĺenje sa klupe ne sumnjam da ─çemo ostvariti sjajan rezultat ove sezone, ka┼że Šajin

Klub je izvršio i odre─Ĺene organizacione promene te je za novog predsednika kluba izabran Rajko Blagojevi─ç, umesto dugogodišnjeg predsednika Stevana Be─Źejca, a izabran je i novi Upravni odbor koji u celini ─Źine bivši igra─Źi RK „Srbobran“. Blagojevi─ç se u obra─çanju skupštini kluba prvo zahvalio bivšem predsedniku na svemu što je svih prethodnih godina uradio za klub, za svo izdvojeno vreme, trud i energiju koju je ulo┼żio u o─Źuvanje kluba i svu dobru volju i borbu za unapre─Ĺenje rukometa u Srbobranu.

- Steva i dalje ostaje veoma bitan šraf u našem kolektivu i nastavlja svoj trenerski rad u klubu, a njegovo ogromno iskustvo ─çe nam svakako veoma zna─Źiti i na svim drugim poljima delovanja. Jedna od najva┼żnijih stvari u budu─çem radu svakako predstavlja i pokretanje škole rukometa koja sa radom po─Źinje od 3. oktobra ove godine i ovu priliku tako─Ĺe koristim da pozovem sve de─Źake i devoj─Źice uzrasta do 8. razreda da nam se pridru┼że na treninzima i da se bave ovim atraktivnim sportom. Termini treninga su, za sada, ponedeljkom od 19:15 do 20:30 i ─Źetvrtkom od 17:00 do 18:00 sati u velikoj sali sportskog centra. Školu rukometa ─çe voditi trener Nataša Jovi─ç iz Siriga i Milan Šajin, poru─Źio je Blagojevi─ç.

Predsednik skupštine kluba Šar─Źev Vladimir je u svom obra─çanju istakao veliko zadovoljstvo trenutnim stanjem u klubu.

- Napravljeni su vidni pomaci na svim nivoima, prvi tim je oformljen na vreme i dobro je pripremljen za predstoje─çu sezonu u kojoj ve─ç sada i bez skrivanja isti─Źemo najviše ciljeve i borbu za promociju u viši rang. Sa organizacione strane u─Źinili smo sve što smo mogli da klub stabilno radi i funkcioniše, proširili smo krug ljudi koji se na dnevnom nivou bavi klubom i o─Źekujemo u budu─çnosti lepe godine uspešnog rada. Zahvaljujemo se apsolutno svima na pomo─çi koju imamo, Opštini Srbobran na prvom mestu i Centru za sport i turizam za odli─Źne uslove za rad i blisku saradnju i ovom prilikom pozivamo sve koji su u mogu─çnosti da nam pomognu da to i u─Źine- privrednike, poljoprivrednike, bivše igra─Źe i sve one koji vole rukomet jer za svakoga imamo mesta, a sve u cilju razvoja sporta, stvaranja dobrih navika i zdravog odrastanja dece i omladine, kazao je Šar─Źev.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign