Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

NARODNA KUHINJA OD DANAS PONOVO RADI!


Na osnovu podataka Centra za socijalni rad, pravo na usluge Narodne kuhinje ima 200 građana sa teritorije opštine Srbobran, 125 u Srbobranu i 75 u Nadalju i Turiji.


Danas je nakon letnje pauze ponovo počela sa radom Narodna kuhinja. Podela prvog obroka počela je u 10.00h, a korisnike je došao da  pozdravi dr Ilija Gazepov, član Opštinskog veća zadužena za oblasti ekologije, socijalne zaštite, unapređenja položaja penzionera i verske zajednice.

- Hteo bih sve da vas pozdravim i da vam poželim dobro zdravlje. Lokalna samouprava i Crveni krst će se kao i do sad brinuti o svim svojim građanima. Posebno razumevanje pokazaćemo baš za ljude koji su u takvoj životnoj situaciji da im je pomoć  najpotrebnija. U narednom periodu trudićemo se da učinimo i više nego do sada, tu smo i za stvari koje izlaze iz okvira obezbeđivanja hrane, rekao je dr Ilija Gazepov.

On je apelovao na sve da se o higijeni posebno vodi računa.

Uz topli obrok, hleb, kuvani pasulj i barene kobasice, svi korisnici su dobili i dodatak, gotove tortilja sendviče, poklon Crvenog krsta iz Sremske Mitrovice.

Sa par rečenica se korisnicima usluga Narodne kuhinje obratio i sekretar Crvenog Krsta Srbobran, Goran Radovanović. Govorio je o tehničkim stvarima koje se tiču svakodnevnog načina preuzimanja hrana. 

Postavio: Administrator dana 2022.10.03

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen