Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SLOBODANKA GRADINAC IZAŠLA IZ ODBORNIČKE GRUPE SOCIJALISTA?!


Šta su pravi razlozi za napuštanje odborničke grupe SPS u lokalnoj skupštini za sada je na nivou spekulacija, ali ovaj potez Bobe Gradinac, u poslednjih par dana privukao je pažnju javnosti i ovo je nešto o čemu se priča u političkim krugovima...


Za sada sve je nezvanično, mada smo, nakon kontaktiranja nekoliko pouzdanih izvora, uspeli da dobijemo potvrdu da je informacija istinita, odnosno da je tačno da je Slobodanka Gradinac napustila odborničku grupu SPS u skupštini i da ima nameru da od sada u skupštinskom radu nastupa samostalno.

Kako Srbobran.net saznaje Boba Gradinac napuštanjem odborničke grupe SPS, nije napustila stranku. Njena namera je da i dalje ostane članica SPS, ali naš izvor kaže - "da li je to moguće videćemo, a u konkretnom slučaju postupiće se po statutu stranke".

Svečanost povodom 19.oktobra


Slobodanka Gradinac bila je u mandatu 2012 - 2016 zamenica predsednika opštine, a odborničko mesto u skupštini pripalo joj je kao devetoj na listi SPS. Nakon što je Lazar Krajinović napustio odborničko mesto i preuzeo funkciju zamenika predsednika opštine, a na njegovo mesto odbio da sedne Miloš Popović, osmi na listi SPS na lokalnim izborima održanim u maju ove godine, Slobodanka Gradinac dobila je mesto odbornice.

Bez želje da licitiramo o razlozima odluke odbornice Gradinac, prenosimo samo ono što smo saznali iz pouzdanih izvora. Naš sagovornik tvrdi, glavni razlog je nezadovoljstvo odbornice Gradinac. Više od toga nismo uspeli da saznamo. 

Šta konkretno znači ovaj čin osamostaljenja Slobodanke Gradinac videćemo, ali je izvesno da je pozicija SPS u vladajućoj koallciji oslabljena. Da li će se to odraziti i kako na međusobne odnose na relaciji SNS - SPS kao partnere, koji zajedno sa SVM i GG Zoran Dudvarski čine većinu u skupštini, nesumnjivo pokazaće vreme.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2016.10.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 53
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen