Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

POKLONI ZA DECU U VRTIĆIMA STIŽU IZ OPŠTINE!


U okviru obeležavanja Dečije nedelje danas i sutra predstavnici lokalne samouprave posetiće sve vrtiće PU "Radost" u našoj opštini i deci uručiti skromne poklone. Ovo je aktivnost koja se svake godine praktikuje, a ujedno je i prilika da se porazgovara o uslovima rada u vrtićima.


Danas su vrtiće u Turiji i Nadalju posetili Milica Zarić, zamenica predsednika opštine i Miloš Jovanović, predsednik Saveta MZ Turija. Kakve utiske nakon posete nose sa sobom kazala je Milica Zarić:

- I ove godine nastavljamo sa praksom posete vrtićima u toku Dečije nedelje. Ddanas smo moj kolega Miloš i ja posetili decu i vaspitače u vrtićima u Turiji i Nadalju. Još jednom smo se uverili da su uslovi u kojima borave naša deca zaista na visokom nivou. Uvek ima prostora da se nešto dodatno uradi, ali ono što smo videli na terenu je zaista veoma dobro. U poslednje dve godine uradili smo fasade na svim vrtićima, zamenili smo stolariju u "Čuperku", "Palčiću" i vrtiću Pepeljuga. U nekoliko vrtića smo zamenili gasne kotlove, trudimo se da iz godine u godinu unapređujemo uslove. Ono što smo mogli da čujemo od dece, koja su i najbitnija i najiskrenija, da su zadovoljni, srećni i da im ništa ne nedostaje.

  

Postavio: Administrator dana 2022.10.06

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen