Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Å kolstvo

DEBELJAČKI U POSETI PU "RADOST"


Danas su predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački i njegova zamenica, Milica Zarić posetili sve vrtiće u Srbobranu. Zajedno sa njima u poseti najmlađima su bili Julkica Popović i Jovica Andrić, članovi Opštinskog veća. U vrtiću "Čuperak" na Vašarištu goste je dočekala Biljana Bajić, direktorka Predškolske ustanove "Radost".


Praktično ovim posetama, razgovorom sa decom članova opštinskog rukovodstva uz prIgodne poklončiće, slatko slane paketiće je završeno obeležavanje Dečije nedelje.

- Tokom Dečije nedelje smo obišli sve vrtiće i škole na teritoriji naše opštine, naravno podelili smo deci poklone i ono što je najvažnije, pregledali sve objekte u kojima ona borave. U duhu Dečije nedelje, pružili smo podršku deci i njihovim vaspitačima za njihov svakodnevni rad. Generalno gledano, zadovoljni smo slikom koju smo zatekli, deca su nasmejana i srećna, borave u lepim i čistim, rekonstruisanim i urednim objektima. Već smo ranije govorili, svih devet objekata PU ‘Radost’ je rekonstruisano pred početak aktuelne školske godine. Posle Dečije olimpijade, koja je održana juče, današnjim posetama zatvaramo Dečiju nedelju, a trudićemo se da tokom cele godine budemo na usluzi, pre svih deci, jer sve što uradimo za njih je ulaganje u našu zajedničku budućnost, rekao je Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran.

 

  

Postavio: Administrator dana 2022.10.06

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 63
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen