Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti / Skice iz kulture

IZLOŽBA AKVARELA KATARINE ŽUTIĆ OTVORENA DO 27.10.


Sinoć je u Galeriji Doma kulture svečano otvorena prva samostalna izložba akvarela, Katarine Žutić, poznate glumice. Likovna publika koja se okupila da da vidi radove koji su predstavljeni pod imenom "Moja klimatska meno promena" bila je prijatno iznenađena kvalitetom slika, posebno ako se imau vidu da je akvarel dosta zahtevna tehnika.


Prvo što je pored slika upalo u oči bio je način na koji su one predstavljene. Opremljene u vidu razglednica na štafelaju dobile su dodatnu umetničku dimenziju.

Izložba će biti otvorena deset dana, pa ukoliko želite da vidite šta je to Katarina radila i koliko je uspešno uspela da artikuliše svoje slikarske umeće obavezno narednih dana posetite Galeriju Doma kulture.

Izložbu je otvorio direktor Doma kulture Dejan Korceba, a pre njega nastupile su Teodora Mrkajić na klarinetu i za klavirom Adrien Kuktin Milivojević.

Evo video zapisa sa otvaranja gde imate priliku da čujete pored ove dve umetice i Dejana Korcebu, zatim autorku izložbe i Vesna Dujmović Rosić, istoričarka umetnosti iz Beograda. 

Otvaranje izložbe mnogi gosti iskoristili su da se fotografišu sa Katarinom, ali i njenom majkom, Svetlanom Cecom Bojković koja je došla da podrži svoju kćer.

Katarina je nakon otvaranja odvojila nekoliko minuta i za naše posetioce, pa evo šta je kazala za naš portal:

S.N.

Foto: R. R.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Opštine Srbobran. Stavovi izneto u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2022.10.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 82
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen