Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PRVI SA LICENCOM SAVEZNOG FUDBALSKOG SUDIJE!


Mladi fudbalski sudija iz Srbobrana, Goran Tešanović je prvi fudbalski sudija iz Srbobrana i  Fudbalskog saveza Srbobran - Bečej, koji je od pre nekoliko dana zasluženo dobio zvanje - sudija prve kategorije (savezni sudija).


Počeo je kao fudbaler u FK Srbobran gde je prošao sve kategorije do seniorske ekipe. Od 2013. godine, Goran Tešanović paralelno je igrao fudbal i gradio sudijsku karijeru.  Konačno, 2019.godine opredelio se da dres fudbalera prepusti drugima.  Od tada u njegovim rukama je  pištaljka i isključivo deli pravdu na fudbalskim terenima.

Počeo je sa dna tako što je najpre sudio opštinsku ligu, zatim PFL Novi Sad, a potom tri godine delio pravdu na terenima Vojvođanske fudbalske lige. U leto 2020. godine počinje da sudi Srpsku ligu - Vojvodina.

Nakon položenog teorijskog dela u septembru, pre nekoliko dana, 05.11. uspešno je savladao i praktični deo. Bio je glavni sudija na utakmici u Elemiru gde je gostovao bivši superligaš Bačka Iz Bačke Palanke.

Veliki uspeh za ovog mladog zaljubljenika u fudbal, ali i podsticaj za druge mlade koji žele da se bave fudbalskom arbitražom. Poštenim, marljivim i posvećenim radom ipak se može do uspeha. Ovo je takođe uspeh i za Fudbalski savez Srbobran - Bečej, potvrdili su nam predsednik saveza Nemanja Perendić i predsednik sudijske organizacije saveza, Slaviša Tešanović. 

Postavio: Administrator dana 2022.11.08   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 54
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen