Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3881/potpisan-ugovor-o-ueu-srbobrana-na-festivalu-ritam-evrope-2023/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewPOTPISAN UGOVOR O U─îE┼á─ćU SRBOBRANA NA FESTIVALU RITAM EVROPE 2023


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debelja─Źki i Igor Karadarevi─ç, direktor projekta "Srbija u ritmu Evrope" danas su potpisali ugovor o u─Źeš─çu naše opštine u ovom televizijskom projektu i de─Źijem muzi─Źkom festivalu 2023.godine.


Zahvaljuju─çi tome talentovana deca iz Srbobrana ima─çe priliku da još jednom iska┼żu svoj talenat i promovišu našu opštinu. Podsetimo se, pre samo mesec dana Srbobran je bio doma─çin ovogodišnjeg festivala i kako smo ─Źuli od organizatora, oboren je rekord u gledanosti na TV Prva, a festival je u organizacionom smislu proglašen za najbolji do sada.

- Zahvaljuju─çi opštini Srbobran imali smo najbolji televizijski prenos do sada na TV Prva. Da─çemo sve od sebe da se ova uspešna dosadašnja saradnja nastavi na najbolji na─Źin i da deca iz Srbobrana na TV Prva sa ostalom decom iz regiona stvaraju nova prijateljstva i istoriju ovog muzi─Źkog festivala, kazao je Igor Karadarevi─ç, a evo šta je nakon potpisivanja ugovora kazao predsednik Debelja─Źki:

Festival se idu─çe godine odr┼żava u Zrenjaninu, polovinom oktobra, a po prvi put okupi─çe na jednom mestu osim u─Źesnika iz Srbije i decu iz Bosne i Hercegovine, Ma─Ĺarske, Severne Makedonije i Crne Gore. Bi─çe ovo ─Źetvrti put da Srbobran u─Źestvuje na festivalu.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Op┼ítine Srbobran. Stavovi izneto u podr┼żanom medijskom projektu ne izra┼żavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign