Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti / Skice iz kulture

SMAJLI SA TATIĆEVOG SALAŠA


Članovi Udruženja za pomoć MNRO "Biser" i Udruženja "ART CENTAR" iz Beograda, još jednom su se u jesen okupili na Tatićevom salašu kakko bi zajednički uživali u likovnoj koloniji. Ove godine tema likovnih radova bio je "Smajli", a svako od učesnika potrudoio se da ostavi svoj likovni pečat.


Kroz fotografije pokušaćemo da vam dočaramo raspoloženje sa ove likovne kolonije, a za naš sajt govorile su Slavka Popić, predsednica Udruženja "Biser" i ispred "ART CENTRA" Verica Adamović Ilić. Pored nje iz Beograda nam je u goste došla Milica Ajduković, a koordinator je bio Fusko Ištvan koji nije skrivao zadovoljstvom što je kolonija održana i još jednom bila uspešna.

Naša sagovornica Slavka Popić je najavila i novu aktivnost, naime za 03. decembar najavila je izložbu fotografija koje su radili članovi Udruženja "Biser"

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Skice iz kulture" i sufinansiran je sredstvima Opštine Srbobran. Stavovi izneto u podržanom medijskom projektu ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

  

Postavio: Administrator dana 2022.11.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 59
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen