Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

RAZBOJNIŠTVO NA UNČIĆU!


Večeras oko 18.00h na Unčiću osujećen je pokušaj pljačke prodavnice "Bis". Napadač koji je sa maskom na licu i nožem u ruci ušao u prodavnicu sa namerom da ukrade novac iz kase, pobegao je nakon što je trgovkinja koja je radila odbila da mu preda pazar iz kase i usprotivila se, uprkos tome što je napadač počeo da maše nožem.


Sve se odigralo vrlo brzo, čuli smo na licu mesta. Napadač je ušao sa nožem u ruci i krenuo ka trgovkinji koja je kada je videla maskiranog napadača krenula ka njemu. On se okrenuo i počeo da izlazi, da bi se odmah zatim još jednom okrenuo prema trgovkinji i ponovo zapretio i zamahnup nožem. Ona nije odustajala i on je potom istrčao iz prodavnice i pobegao.

Inače, ovo je treći put da maskirani napadači u poslednjih mesec dana pokušavaju da u toku radnog vremena otmu novac u ovoj prodavnici.

Ovaj put evidentno je da napadač nije bio sam što su zabeležile i kamere u objektu. Postoji osnovana sumnja da je priikom razbojništva učestvovala i treća osoba, koja se nalazila nešto dalje od objekta i kako smo čuli, po svemu sudeći, "čuvala stražu".

Policija je obaveštena o ovom događaju i za napadačem se traga. Maloletnog napadača koji je predhodna dva puta, sa nožem u rukama, napao na ovu prodavnicu policija je identifikovala i on je procesuiran. U ovom slučaju svaka informacija je dobrodošla.

  

Postavio: Administrator dana 2022.12.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen