Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Zakupljen prostor

JEFTINIJI TEHNIČKI PREGLED OD NOVE GODINE!


Ukoliko odlučite da vaše putničko vozilo registrujete kod DOO "Trgoauto" u Srbobranu, uštedećete dodatnih hijladu dinara. Naime, od početka ove godine smanjili su cenu usluge tehničkog pregleda, tako da ovu usluga sada naplaćuju 4.000 dinara za vozila B kategorije.


Tehnički pregled automobila je obavezan prilikom svake registracije vozila. Ukoliko je vreme za registraciju onda nije loše proveriti putničko vozilo pre nego što ga odvezete na tehnički pregled, barem ono osnovno što može svaki vlasnik.

Od opreme u vozilu potrebno je da imate rezervni točak, trougao, uže ili polugu za vuču i komplet za prvu pomoć.

Od dokumentacije da bi ste registrovali putničko vozilo potrebna vam je saobraćajna dozvola, lična karta i važeća polisa osiguranja.

Trgoauto Srbobran je u saradnji sa MUP-om Republike Srbije 2013 godine dobio licencu za izdavanje registracionih nalepnica za motorna vozila, tako da kod nas možete registrovati vozilo bez odlaska u MUP, bez obzira na mesto i opštinu.

DOO "Trgoauto" između ostalog u paleti usluga koju pruža svojim klijentima obezbeđuje registraciju vozila koju kompletno završavate kod njih. To podrazumeva sve uplate koje je potrebno da izvršite da bi ste vozilo registrovali kao i uslugu obaveznog osiguranja vozila i tehnički pregled.

Takođe, obezbeđena je usluga tehničkog pregleda za traktore, priključna vozila i radne mašine po povoljnim uslovima.

Od 01. januara svojim stalnim kao i novim klijentima omogućavaju plaćanje na rate putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana.

U skladu sa ekonomskim kretanjima omogućili su svima koji dođu kod njih da registruju vozilo uštedu od 1.000 dinara, tako da je cena tehničkog pregleda sada 4.000 dinara.

Ukoliko želite da rezervišete termin za registraciju vozila pozovite i omogućićemo vam da putničko vozilo registrujete u što kraćem vremenskom roku, kažu u svom saopštenju za medije u DOO "Trgoauto" Srbobran i dodaju:

"U susret novim poskupljenjima, nešto i da pojeftini!"

Telefoni za rezervaciju termina i sve ostale informacije u vezi sa registracijom vozila su:  021 730 503 i 735 665. 

Postavio: Administrator dana 2023.01.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 65
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen