Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

TURINCI U PETAK U SOMBORU!


Kobasičari iz Turije nakon uspešne promocije u Beogradu, u petak se sele u Sombor. Na Trgu Svetog trojstva postavljaju svoje kućice i prodaja kobasica počinje već u osam ujutro.


Tradicionalni susret kobasičara iz Turije i Somboraca neće izostati ni ovaj put. Biće to susret starih prijatelja na obostrano zadovoljstvo. Donose u Sombor, kako sami kažu par tona svežih, sušenih i roštilj kobasica po receptu kako ih spremaju već gotovo četiri decenije. Svako ko dođe na Trg Svetog trojstva imaće priliku da po pristupačniim cenama kupi turinske kobasice i uveri se zbog čega su postale poznate ne samo kod nas nego i u Evropi, ali i zbog čega ih krasi zvanična etiketa "Najbolje iz Vojvodine".

Uputiće Turinci u petak svim Somborcima poziv da dođu u Turiju od 24. do 26. februara i da vide i čuju šta su to ove godine spremili. Naravno, tu je i najduža kobasica koju ove godine produžavaju za jedan metar, tako da će biti dugačka 2.039 metara.

 

 

Ove godine, 25.02. tog dana kada tačno u podne iznesemo najveću kobasicu na svetu pred narod, uveče će u Turiji nastupiti jedna od najvećih zvezda trenutno na estradi, Seka Aleksić.

I kada već pišemo o Kobasicijadi, dodajmo i informaciju da ukoliko želite da prodajete svoje proizvode tokom tih svečarskih dana u Turiji, javite se u vezi sa tezgama, svakog radnog dana u prepodnevnim satima na telefon Centra za sport i turizam opštine Srbobran i raspitajte se oko uslova. Broj telefona je 021 731 279.

  

Postavio: Administrator dana 2023.01.31

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 40
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen