Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

POSLEDNJA VEST! PORODICA KOJOJ JE IZGOREO DOM BIĆE ZBRINUTA


Ovo je u telefonskom razgovoru za Srbobran.net kazao predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački koji je bio u Moravskoj 2 i razgovarao je sa ukućanima koji su praktično sve izgubili u požaru.


Kako smo čuli porodica kojoj je izgorela kuća obezbediće smeštaj večeras preko prijatelja i rodbine. Već sutra opština će urgentno reagovati kako bi se ova četvoročlana porodica zbrinula.

- Bio sam na licu mesta i lično se uverio u nesreću koja je zadesila ove naše sugrađane. Ponudili smo odmah smeštaj, ali su kazali da su se snašli za večeras. Razgovarao sa sa njima i dogovorili smo se da već sutra opština pruži neophodnu pomoć i podršku. Obezbedićemo i adekvatan smeštaj kako ljudi ne bi bili na ulici. Opština će preuzeti brigu oko sanacije štete koja je nastala, ali želim da kažem da je svaka pomoć dobrodošla i da svi koji žele i mogu da pomognu kako bi se što pre ovoj porodici omogućio normalan život, da se vrate u svoju kuću i obezbedi sve što je neophodno za normalan život, mogu da se jave i siguran sam da će se to ceniti. Opština uvek u ovakvim situacijama pomaže svojim građanima, tako će biti i ovaj put, kazao je za naš portal Debeljački. 

Postavio: Administrator dana 2023.02.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen