Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

KOBASICIJADA U PETAK GOSTUJE U SUBOTICI!


Pod etiketom "Najbolje iz Vojvodine" iz Turije u petak ujutro kreću kobasice put Subotice gde će se 10.02. održati promocija 39. Kobasicijade. U Suboticu putuju sveže, sušene i roštilj kobasice, a mesarske kućice biće postavljene u ranu zoru. Sa prodajom Turinci počinju u osam ujutro na Trgu pored Gradske kuće.


Biće ovo treća promocija ove godine. Prošlog petka više nego uspešna promocija održana je u Somboru gde su mesari iz Turije prodali sve već do podne i da tako kažemo, "sklopili šatru".

- Nema razloga da sumnjamo da će slično biti i u Subotici gde smo do sada uvek naišli na ljubazne domaćine i dobar prijem kod građana ovog lepog grada. Nadamo se da ćemo poneti dovoljno da svako može da kupi nešto od naših proizvoda a mi ćemo se potruditi da zainteresovane one koji dođu na naše štandove da isto tako dožu i poslednjeg vikenda u Turiju i budu naši gosti na 39. Kobasicijadi u Turiji, kažu iz Udruženja Kobasicijada.

Ovogodišnja Kobasicijada počinje u Turiji 24. februara, u petak i trajaće tri dana. Veliku kobasicu, koja je pre tačno deset godina ponela titulu najveće kobasice na svetu, a sve je obeleženo zvaničnim Ginisovim rekordom, a koja će ove godine biti duga 2.039 metara iznećemo pred goste u subotu 25.o2. tačno u podne i ako bude sve kao do sada u toku dana biće prodata, a kuriozitet je da je ovo jedina kobasica koja se prodaje na metar.

Pored mnogobojnih gostiju koji će doći na 39. Kobasicijadu ove godinenu saradnji sa opštinom Srbobran i Centrom za sport i turizam u subotu uveče nastupiće na celovečernjem koncertu na platou ispred zgrade Mesne zajednice, jedan o d najvećih, aktuelnih zvezda estrade, Seka Aleksić.

Dakle vidimo se u petak u Subotici, a poslednjeg vikenda februara u Turiji, kažu iz Kobasicijade.

  

Postavio: Administrator dana 2023.02.06

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen