Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

POKLONI ZA BEBE I NJIHOVE RODITELJE


Ukupno u poslednjem kvartalu prošle godine rođeno je 37 novorođenčadi, dok je tokom cele godine ukupan broj 157. Svi oni su dobili novčanu podršku od 20.000 dinara, koja je već isplaćena, bebe su dobile stolice za hranjenje od Opštine Srbobran, kao i raznu drugu opremu od prirodnih materijala od UG "Ruka spasa".
 


Bebe rođene u poslednjem kvartalu prošle godine, odnosno njihovi roditelji poklon opštine i UG "Ruka spasa" dobili su danas u velikoj sali SO Srbobran. Uručili su ih Milica Zarić, zamenica predsednika opštine i Savka Lazić ispred UG "Ruka spasa".

- Čestitam vam svima roditeljstvo i iskreno se radujem što vidim sve više mladih ljudi koji se odlučuju na ovaj korak. Opština Srbobran želi da bude podrška mladim roditeljima u danima kada šire svoje porodice, želimo da im barem malo olakšamo podizanje potomstva, i u prvim danima i mesecima, ali i kasnije, tokom školovanja dece, zbog čega u opštinskom budžetu sve više novca izdvajamo za ovu namenu, poručila je Milica Zarić, zamenica predsednika Opštine Srbobran i dodala:

- Deca su u fokusu svih nas pojedinačno i društva u celini i moramo činiti sve da se njihov razvoj odvija u što boljim uslovima, u svim porodicama, u vrtićima, u školama i na svakom drugom mestu. 
 

Postavio: Administrator dana 2023.02.06

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen