Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

RADOVI NA ZGRADI OPŠTINE TEKU PLANIRANIM TOKOM


Kako je u izjavi za medije kazao predsednik opštine Radivoj Debeljački, radovi na rekonstrukcije zgrade opštine trebalo bi u narednih nekoliko meseci da budu završeni i kada budu gotovi biće to reprezentativan objekat. Kako je planirano u kompletnu rekonstrukciju će biti uloženo 38 miliona dinara. Govoreći o radovima na zgradi opštine Debeljački je još kazao:


- Ova zgrada pripada svim građanima naše opštine, stara je preko 120 godina i u saradnji sa Pokrajinskim zavodom za zaštitu spomenika kulture zajednički realizujemo ovaj projekat. U ukupnoj vrednosti radova naša opština učestvuje sa sedam miliona dinara i ovo je prvi put da se radi ovako temeljna rekonstrukcija. Odlučili smo se za ovaj korak pošto je ova zgrada od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju i pod zaštitom je države. Zbog toga nam je važno da se ona temeljno rekonstruiše, kazao je Debeljački i dodao:

- Ovo je prvi put da se izvode ovakvi radovi. Radi se na stolariji, na fasadi, na osvetljenju zgrade. Radovi su obimni, obuhvataju i zamenu dela elektroinstalacije, zato smo krenuli sa rekonstrukcijom još u zimskom periodu. Očekujem da radovi budu završeni za dva do tri meseca i da nakon toga ova zgrada svojim izgledom dodatno oplemeni centar našeg mesta i bude ponos svih naših građana. 

Postavio: Administrator dana 2023.02.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 46
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen