Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

RADOVI NA ZGRADI OPŠTINE TEKU PLANIRANIM TOKOM


Kako je u izjavi za medije kazao predsednik opštine Radivoj Debeljački, radovi na rekonstrukcije zgrade opštine trebalo bi u narednih nekoliko meseci da budu završeni i kada budu gotovi biće to reprezentativan objekat. Kako je planirano u kompletnu rekonstrukciju će biti uloženo 38 miliona dinara. Govoreći o radovima na zgradi opštine Debeljački je još kazao:


- Ova zgrada pripada svim građanima naše opštine, stara je preko 120 godina i u saradnji sa Pokrajinskim zavodom za zaštitu spomenika kulture zajednički realizujemo ovaj projekat. U ukupnoj vrednosti radova naša opština učestvuje sa sedam miliona dinara i ovo je prvi put da se radi ovako temeljna rekonstrukcija. Odlučili smo se za ovaj korak pošto je ova zgrada od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju i pod zaštitom je države. Zbog toga nam je važno da se ona temeljno rekonstruiše, kazao je Debeljački i dodao:

- Ovo je prvi put da se izvode ovakvi radovi. Radi se na stolariji, na fasadi, na osvetljenju zgrade. Radovi su obimni, obuhvataju i zamenu dela elektroinstalacije, zato smo krenuli sa rekonstrukcijom još u zimskom periodu. Očekujem da radovi budu završeni za dva do tri meseca i da nakon toga ova zgrada svojim izgledom dodatno oplemeni centar našeg mesta i bude ponos svih naših građana. 

Postavio: Administrator dana 2023.02.08   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen