Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / DruÅ¡tvo

SUBOTICA ODLIČNO - U PETAK, 17.02. PROMOCIJA 39. KOBASICIJADE U NOVOM SADU!


Danas je 39. Kobasicijada promovisana u Subotici. U pola jedan sve je bilo gotovo, sve se prodalo, a Subotičani su još jednom pokazali veliko interesovanje za turinske kobasice. Za sedam dana promocija je u Novom Sadu i unapred se radujemo susretu sa Novosađanima, kažu iz Udruženja Kobasicijada.


Danas je donirano Narodnoj kuhinji u Subotici 50 kg svežih kobasica. Ovo je nastavak dobre saradnje Kobasicijade i Crvenog krsta Subotice.

- Ove sveže kobasice iskoristićemo za pripremu obroka za korisnike Narodne kuhinje i Prihvatilišta za beskućnike. Grad je tekuće godine za funkcionisanje Narodne kuhinje izdvojio 36,7 miliona dinara što je dovoljno, ali naravno da je svaka donacija dobrodošla, jer mi kroz svaku donaciju možemo da obogatimo jelaistakao je Miodrag Varo, stručni saradnik Crvenog krsta u Subotici.

Ne može sve da bude kako je planirano. Kako saznajemo kombi koji je bio natovaren roštiljima se pokvario na putu prema Subotici, tako da su Subotičani ostali uskraćeni za kobasice koje su u stalnoj ponudi kako na Kobasicijadi u Turiji, tako i na promocijama.

- S' obzirom da se naše kobasice odavno prepoznaju i ljudi ih rado kupuju, tako je bilo i danas u Subotici.Sve što smo poneli i spremili prodali smo još tokom prepodneva. Kao i prethodnih godina, veliki broj građana je došao da pazari naše specijalitete. Želim svima da se zahvalim na gostoprimstvu i lepom druženju i da najavim našu sledeću promociju, koja je u idući petak u Novom Sadu, kaže Željko Popić, predsednik Udruženja Kobasicijada iz Turija i dodaje:

- Ulazimo u završne pripreme da dočekamo goste u Turiji na 39. Kobasicijadi, poslednjeg vikenda u Februaru. Sve ide kako smo planirali i očekujemo da ovo bude još jedna Kobasicijada koje ćemo se sećati po velikoj poseti, lepom druženju i dobrom provodu. Iamo najave gostiju iz cele države, dolaze nam prijatelji iz regiona, biće puno gostiju i iz ostalih delova Evrope, a mi ćemo sve učiniti da se svi dobro osećaju i sa sobom iz Turije ponesu osim naših čuvenih kobasica i pulo lepih uspomena.

Obajavljen je i kompletan program 39. Kobasicijade.

Kako je danas bilo u Subotici, uz zahvalnost na fotografijama, posetite www.subotica.com

 

  

Postavio: Administrator dana 2023.02.09

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 63
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen