Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ODRŽAN 24. MEĐUNARODNI DŽUDO TURNIR - TURIJA OPEN 2023


U nedelju hala sportova u Srbobranu bila je prepuna mladih džudista iz Srbije i zemalja u okruženju. Održan je 24. Međunarodni džudo turnir, a organizator turnira Džudo klub Turija još jedom je pokazao da ume da realizuje velike sportske događaje i bude pravi domaćin zaljubljenicima u ovaj borilački sport.


Stigli su takmičari iz Srbije, Rumunije, Mađarske, Republike Srpske, Hrvatske, Bugarske, Moldavije, Rusije, a najboljima u svom uzrastu i kategoriji pripala su odličja, medalje i pehari.

O značaju ovog turnira u kalendaru džudo takmičenja i turnira najbolje govori odziv, oko 700 takmičara uzelo je učešÄe na ovom turniru u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Turnir je otvorio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, koji je na svom nalogu na društvenim mrežama napisao:

- Pripala mi je velika čast da danas otvorim 24. međunarodni džudo turnir u Srbobranu u organizaciji Džudo kluba ,,Turija”. Ove godine prijavljeno je oko 700 takmičara, a veliki broj posetilaca ispunio je našu sportsku halu koja je danas mala da primi sve one koji žele da prisustvuju ovom sportskom događaju.

Obraćajući se džudistima i sportskim radnicima koji su ispunili sportsku halu u Srbobranu, Debeljački je rekao da je izuzetno zadovoljan što smo domaćini jednog ovakvog turnira i da je ovo verovatno najveći sportski događaj u našoj opštini. Poželeo je svima uspeh na strunjačama sa željom da iz Srbobrana pošaljemo lepu sliku o jednom internaconalnom druženju i takmičenju.

Borbe su se gotovo celog dana odvijale na pet tatamija, a najboljima su pripale medalje i pehari. 

Postavio: Administrator dana 2023.02.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen