Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3967/odran-24meunarodni-dudo-turnir-turija-open-2023/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewODR┼ŻAN 24. ME─ÉUNARODNI D┼ŻUDO TURNIR - TURIJA OPEN 2023


U nedelju hala sportova u Srbobranu bila je prepuna mladih d┼żudista iz Srbije i zemalja u okru┼żenju. Odr┼żan je 24. Me─Ĺunarodni d┼żudo turnir, a organizator turnira D┼żudo klub Turija još jedom je pokazao da ume da realizuje velike sportske doga─Ĺaje i bude pravi doma─çin zaljubljenicima u ovaj borila─Źki sport.


Stigli su takmi─Źari iz Srbije, Rumunije, Ma─Ĺarske, Republike Srpske, Hrvatske, Bugarske, Moldavije, Rusije, a najboljima u svom uzrastu i kategoriji pripala su odli─Źja, medalje i pehari.

O zna─Źaju ovog turnira u kalendaru d┼żudo takmi─Źenja i turnira najbolje govori odziv, oko 700 takmi─Źara uzelo je u─Źeš─Źe na ovom turniru u muškoj i ┼żenskoj konkurenciji.

Turnir je otvorio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debelja─Źki, koji je na svom nalogu na društvenim mre┼żama napisao:

- Pripala mi je velika ─Źast da danas otvorim 24. me─Ĺunarodni d┼żudo turnir u Srbobranu u organizaciji D┼żudo kluba ,,Turija”. Ove godine prijavljeno je oko 700 takmi─Źara, a veliki broj posetilaca ispunio je našu sportsku halu koja je danas mala da primi sve one koji ┼żele da prisustvuju ovom sportskom doga─Ĺaju.

Obra─çaju─çi se d┼żudistima i sportskim radnicima koji su ispunili sportsku halu u Srbobranu, Debelja─Źki je rekao da je izuzetno zadovoljan što smo doma─çini jednog ovakvog turnira i da je ovo verovatno najve─çi sportski doga─Ĺaj u našoj opštini. Po┼żeleo je svima uspeh na strunja─Źama sa ┼żeljom da iz Srbobrana pošaljemo lepu sliku o jednom internaconalnom dru┼żenju i takmi─Źenju.

Borbe su se gotovo celog dana odvijale na pet tatamija, a najboljima su pripale medalje i pehari.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign