Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

VIII ZMAJEV FESTIVAL NAUKE U PETAK 10.03.


VIII Zmajev Festival Nauke će se održati 10.03.2023.godine u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“. U saopštenju koje smo dobili se kaže:


Vrata naše škole se otvaraju u 15.30 časova za sve mališane i učenike do IV razreda osnovnih škola, dok učenike starijih razreda i građanstvo očekujemo od 17.00 časova.
Ove godine, našu ideju da promovišemo nauku, podržala je lokalna samouprava kao generalni sponzor i brojni drugi sponzori. Takođe, novac koji je sakupljen na prošloj akciji „Papirko“ smo čuvali za ovu priliku i od te sume smo obezbedili određeni materijal za izvođenje ogleda.


Na VIII Zmajevom Festivalu Nauke sve radionice i svi naučni štandovi će se održavati u učionicama radi lakše upotrebe savremene obrazovne tehnologije. Posetioci će moći da uživaju u kratkim eksperimentima, filmovima, kvizovima, prezentacijama, pa čak izložbama. Oko 10 predmetnih nastavnika i oko 50 učenika već vredno priprema svoje štandove iz raznih predmeta, a imaćemo i jedan štand učenika nižih odeljenja.

U goste će nam doći predstavnici Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode iz Novog Sada, Poljoprivredni fakultet iz Novog Sada, OŠ „20.oktobar“ iz Vrbasa kao i sve osnovne škole iz opštine.


Pozivamo posetioce iz cele opštine a i šire, da nam se pridruže na našem danu nauke, da promovišemo i negujemo prave vrednosti, da se družimo i otvaramo nove vidike. 

Postavio: Administrator dana 2023.03.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 89
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen