Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ODRŽANO ZASEDANJE XXVII SEDNICE SO SRBOBRAN


Sednica je otvorena usvajanjem zapisnika sa prethodnog zasedanja, a zatim je skupštinska većina usvojila Odluku o angažovanju revizora za obavljanje revizije Završnog računa budžeta opštine Srbobran za 2022. godinu, Odluku o načinu obavljanja funkcije u organima opštine Srbobran, Odluku o platama, naknadama i drugim primanjima izabranih, imenovanih i postavljenih lica, naknadama odbornika i članovima radnih tela u opštini Srbobran, te izmenjenu i dopunjenu Odluku o komunalnom redu i Odluku o postavljanju i uklanjanju objekata za deponovanje i separaciju rečnih agregata na vodnom zemljištu na teritoriji opštine Srbobran.


U nastavku je usvojen Plan za postavljanje i uklanjanje objekata za deponovanje i separaciju rečnih agregata na vodnom zemljištu na teritoriji opštine Srbobran, a zatim i Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz Programa poslovanja javnog preduzeća JKP "Graditelj" za period od 01. 01. do 31. 12. 2022. godine.

Takođe, velikom većinom glasova lokalni parlament je usvojio Analizu poslovanja javnih preduzeća čiji je osnivač opština Srbobran sa preduzetim merama za otklanjanja poremećaja u poslovanju za period od 01. 01. do 31. 12. 2022. godine, Odluku o raspisivanju javnog oglasa za otuđenje građevinskog zemljišta u Nadalju (otuđenju nepokretnosti – parcele broj 48 KO Nadalj I) i izmenjenu Odluku o obrazovanju i imenovanju Saveta za rodnu ravnopravnost opštine Srbobran.Do kraja zasedanja "zeleno svetlo" Skupštine opštine Srbobran dobili su: Rešenje o davanju prethodne saglasnosti na raspisivanje Javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora Narodne biblioteke Srbobran, Rešenje o davanju saglasnosti na Izmene i dopune Godišnjeg plana rada PU "Radost" za 2022/2023. godinu, Rešenje o davanju saglasnosti na prečišćen tekst Godišnjeg plana rada PU "Radost" Srbobran, za 2022/2023. godinu, Rešenje o davanju saglasnosti na Razvojni plan PU "Radost" za period od 2023. do 2026. godine, zatim Rešenje o načinu obavljanja funkcije u organima Opštine Srbobran, Godišnji plan rada Štaba za vanredne sitaucije opštine Srbobran za 2023. godinu, Rešenje o drugoj izmeni Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova organa upravljanja Centra za fizičku kulturu, rekreaciju i turizam Srbobran, kao i Rešenje o drugoj izmeni Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova organa Saveta za urbanizam, komunalne delatnosti i zaštitu životne sredine.Sednica je završena odborničkim pitanjima.

srbobran.rs
 

Postavio: Administrator dana 2023.03.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen