Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3981/srpska-napredna-stranka-izabrala-optinsko-rukovodstvo/

Verzija za tampu / To ScreenviewSRPSKA NAPREDNA STRANKA IZABRALA OPŠTINSKO RUKOVODSTVO


Na juče održanoj Izbornoj skupštini OO SNS u prepunoj sali "Pozorištance" za predsednika Opštinskog odbora vladajuće stranke u našoj opštini izabran je Radivoj Paroški, dojučerašnji poverenik OO, a na njegov predlog za potpredsednike su izglasani jednoglasno Radivoj Debeljački, dr Ilija Gazepov, Milena Alargić i Dejana Aleksijević. Za sekretara je izabrana Milica Zarić.


Izborna skupština počela je intoniranjem himne, a potom su delegati počeli sa radom. Jednoglasnom odlukom za predsednika je izabran jedini kandidat za ovu funkciju, Radivoj Paroški, predhodni predsednik opštine iz redova naprednjaka i aktuelni zamenik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Za okupljene članove stranke i delegate nakon radnog dela sednice priređen je koktel.

Galeriju sa fotografijama možete videti OVDE.

Dobili smo i saopštenje stranke za medije koje je potpisao novoizabrani predsednik Radivoj Paroški. U saopštenju se kaže:

Na sednici treće izborne skupštine opštinskog odbora Srpske napredne stranke koja je održana 14.03. izabrano je novo rukovodstvo Srpske napredne stranke. Za predsednika opštinskog odbora izabran je dosadašnji poverenik Radivoje Paroški, za potpredsednike opštinskog odbora izabrani su Radivoj Debeljački, Milena Alargić , Ilija Gazepov i Dejana Aleksijević, dok je za sekretara opštinskog odbora izabrana Milica Zarić.


Na svečanoj sednici koja je upriličena u Pozorištancu, pored mnogobrojnih članova i simpatizera prisustvovali su i članovi Izvršnog odbora Srpske napredne stranke gospođa Aleksandra Maletić, gospodin Srđan Кružević, gospodin Dragan Bračika, kao i kordinator Izvršnog odbora gospodin Zoran Adamović.
Put razvoja,rasta i jačanja Srpske napredne stranke u Srbobranu nije bio lak ni jednostavan. Od prvih početaka rada u opoziciji iz podrumskih prostorija Srpska napredna stranka u Srbobranu izrasla je u najveću i najorganizovaniju , odgovornu i jaku stranku. U prethodnom periodu više je nego utrostručen broj članova tako da danas u Srbobranu Srpska napredna stranka ima više od 1500 članova što je mnogostruko više i odnoszu na bilo koju političku stranku u opštini. Nikada ni jedna stranka, ni jedan predsednički kandidat nije osvojio toliko glasova kao naš predsednik Aleksandar Vučić, na svim izborima na kojima je mogao da pobedi, Aleksandar Vučić je pobedio i svaki put više nego ubedljivo.


Izborom novog opštinskog odbora SNS-a u Srbobranu nastavljamo sa jačim radom i boljim rezultatima, a to će biti i najbolja podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u vreme teških borbi koje vodi za Srbiju i Кosovo i Metohiju, za očuvanje vitalnih, nacionalnih  i državnih interesa, nezavisnost zemlje ekonomski i privredni prosperitet za dobrobit svih građana.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign