Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

OPŠTINA ĆE POMOĆI PORODICI RADIĆ DA SANIRA ŠTETU NA KUĆI, NASTALU PRILIKOM POŽARA!


Predsednik Opštine Srbobran Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća dr Ilija Gazepov, i zamenik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Radivoj Paroški, obišli su u subotu porodicu Radić, koju je lokalna samoupava nakon što je vatrena stihija progutala kuću u kojoj je živila, smestila u jedan od stanova u vlasništvu Opštine Srbobran.


- Obišli smo porodicu Radić kojoj smo obezbedili siguran krov nad glavom nakon što je požar uništio kuću u kojoj su živili. Кao što smo govorili do sada i još jednom ponavljamo - učinićemo sve što možemo da pomognemo Radićima da saniraju svoju kuću i gde treba da nastave da žive. Za sada je važno da imaju krov nad glavom koji je obezbedila lokalna samouprava, a važno je i da nemaju vremenski okvir do kada mogu da ostanu u opštinskom stanu. Ipak, želimo da što pre uradimo rekonstrukciju i sanaciju objekta u kom su živeli, kazao je Radivoj Debeljački i dodao:

- Novac za sanaciju jednim delom obezbediće lokalna samouprava, imamo i potvrdu pojedinih preduzetnika da će priskočiti u pomoć, a pozivam i apelujem i na sve druge da se uključe u akciju, ukoliko to mogu, kao i građane, dobrodošla je svaka vrsta pomoći. Lokalna samouprava će preuzeti najveći teret na sebe, što je prirodno, jer to jeste i naša obaveza kao odgovornih ljudi.

 

  

Postavio: Administrator dana 2023.03.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 106
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen