Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3984/optina-e-pomoi-porodici-radi-da-sanira-tetu-na-kuinastalu-prilikom-poara/

Verzija za tampu / To ScreenviewOPŠTINA ĆE POMOĆI PORODICI RADIĆ DA SANIRA ŠTETU NA KUĆI, NASTALU PRILIKOM POŽARA!


Predsednik Opštine Srbobran Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća dr Ilija Gazepov, i zamenik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Radivoj Paroški, obišli su u subotu porodicu Radić, koju je lokalna samoupava nakon što je vatrena stihija progutala kuću u kojoj je živila, smestila u jedan od stanova u vlasništvu Opštine Srbobran.


- Obišli smo porodicu Radić kojoj smo obezbedili siguran krov nad glavom nakon što je požar uništio kuću u kojoj su živili. Кao što smo govorili do sada i još jednom ponavljamo - učinićemo sve što možemo da pomognemo Radićima da saniraju svoju kuću i gde treba da nastave da žive. Za sada je važno da imaju krov nad glavom koji je obezbedila lokalna samouprava, a važno je i da nemaju vremenski okvir do kada mogu da ostanu u opštinskom stanu. Ipak, želimo da što pre uradimo rekonstrukciju i sanaciju objekta u kom su živeli, kazao je Radivoj Debeljački i dodao:

- Novac za sanaciju jednim delom obezbediće lokalna samouprava, imamo i potvrdu pojedinih preduzetnika da će priskočiti u pomoć, a pozivam i apelujem i na sve druge da se uključe u akciju, ukoliko to mogu, kao i građane, dobrodošla je svaka vrsta pomoći. Lokalna samouprava će preuzeti najveći teret na sebe, što je prirodno, jer to jeste i naša obaveza kao odgovornih ljudi.

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign