Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PRIJEM ZA DŽUDISTE KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE


U kabinetu predsednika opštine danas je upriličen svečani prijem za dvoje mladih džudista, članova Džudo kluba "Turija", Nikolu Jovanovića i Natašu Gadžić koji su u posledjih mesec dana postigli do sada najveće uspehe za ovaj klub. Velikim slovima upisali su svoja imena u sam vrh srpskog džudo sporta. 


Pored predsednika opštine, Radivoja Debeljačkog, prijemu je prisustvovao resorni član opštinskog veća, Jovica Andrić, a sa sportistima je došao i njihov trener Milan Srdanović.

- Nikola je polovinom februara osvojio 3. mesto u državi za kadete, a Nataša je opravdala poverenje i osvojila treće mesto na državnom džudo prvenstvu za seniore što je do do sada najveći uspeh i rezultat koji je naš klub postigao. Da budemo pošteni oba ova rezultata su jako značajni i veliki za naš klub, Nikolina medalja je prva u tom rangu za naš klub, tako da smo izuzetno ponosni na njihove rezultate, a ujedno oni su uzor mlađima i daju podstrek da i dalje radimo i postižemo dobre rezultate, kazao je Milan Srdanović, trener Džudo kluba „Turija“.

U svom obraćanju mladim, uspešnim sportistima Debeljački je kazao:

- U ime opštine i svih naših građana, jedno veliko hvala što ste nas obradovali i doneli medalje u našu opštinu. Ovaj prijem je znak posebnog poštovanja i uvažavanje vašeg truda i rada i ne sumnjam da je pred vama karijera i da će ovakvih uspeha biti i u budućnosti. Džudo je možda jedan od najmasovnijih sportova u našoj opštini. Posebno je popularan u Turiji, ali to se širi i dobija sve više pristalica u Srbobranu i Nadalju. Uspeh koji ste postigli je prvenstveno vaš, ali ga delite sa svima nama i doneli ste nam veliku radost. U to ime imamo poklone za vas, čuli smo da vam je za takmičenja i treninge potreban kimono, pa smo obezbedili plavi za Natašu i beli za Nikolu. Nadam se da će vam doneti sreću na sledećim takmičenjima a mi ćemo biti uvek vaša podrška i trudićemo se da pratimo vaše uspehe i obezbedimo što bolje uslove za rad i razvoj ovog sporta, kao uostalom što činimo za sve sportiste u našoj opštini, kazao je Radivoj Debeljački. 

Postavio: Administrator dana 2023.03.27

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 51
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen