Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

POZIV ZA PRIVREDNIKE I PREDUZETNIKE!


Opština Srbobran upućuje javni poziv društveno odgovornim pravnim subjektima i preduzetnicima koji obavljaju delatnost na teritoriji opštine Srbobran, da omoguće ostvarivanje određenih pogodnosti korisnicima Penzionerskih kartica i da se uključe i svojim aktivnostima doprinesu funkcionalnosti Penzionerske kartice i poboljšanju materijalnog položaja penzionera. Evo kompletnog saupšenja:


 

 U skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srbije 05 broj 181-1824/2023 od 2. marta 2023 godine („Službeni glasnik RS“ broj 18/23), kojim se preporučuje organima državne uprave, autonomnih pokrajina i jedinicama lokalne samouprave da sami preduzmu mere ili predlože Vladi, odnosno drugom nadležnom organu, donošenje propisa i preduzimanje mera, kojim bi se omogućilo pravnim licima, u privatnoj i javnoj svojini i preduzetnicima koji obavljaju delatnost na teritoriji Republike Srbije, da omoguće ostvarivanje određenih pogodnosti korisnicima Penzionerskih kartica, pozivamo Vas da se uključite i svojim aktivnostima doprinesete većoj funkcionalnosti korišćenja Penzionerskih kartica penzionera i poboljšanju njihovog materijalnog položaja.
 
Izdavanje Penzionerskih kartica je u nadležnosti Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, a koristiće je penzioneri pri kupovini i plaćanju roba ili usluga kod privrednih subjekata, pravnih lica i preduzetnika za prikupljanje bodova i ostvarivanja dodatnih pogodnosti (popust, poklon i drugo).
 
Primena Penzionerskih kartica biće omogućena od 1. oktobra 2023. godine, a do tada bi trebalo da zajedno stvorimo mrežu društveno odgovornih subjekata koji će obezbediti posebne pogodnosti za penzionere.
 
Očekujući da ćete videti interes da se uključite u aktivnosti koje će doprineti poboljšanju kvaliteta života naših korisnika i Vaših kupaca, pozivamo Vas da popunite Кontakt formu, sa osnovnim podacima vašeg privrednog subjekta, pravnog lica ili preduzetnika, onako kako su upisani u Agenciji za privredne registre (APR-u), kako bismo vas kontaktirali i blagovremeno pripremili sporazume o saradnji.
Prijava za privredne subjekte može se popuniti  OVDE.

Predsednik opštine Srbobran

Radivoj Debeljački 

Postavio: Administrator dana 2023.04.08

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 49
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen