Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4007/poziv-za-privrednike-i-preduzetnike/

Verzija za tampu / To ScreenviewPOZIV ZA PRIVREDNIKE I PREDUZETNIKE!


Opština Srbobran upućuje javni poziv društveno odgovornim pravnim subjektima i preduzetnicima koji obavljaju delatnost na teritoriji opštine Srbobran, da omoguće ostvarivanje određenih pogodnosti korisnicima Penzionerskih kartica i da se uključe i svojim aktivnostima doprinesu funkcionalnosti Penzionerske kartice i poboljšanju materijalnog položaja penzionera. Evo kompletnog saupšenja:


 

 U skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srbije 05 broj 181-1824/2023 od 2. marta 2023 godine („Službeni glasnik RS“ broj 18/23), kojim se preporučuje organima državne uprave, autonomnih pokrajina i jedinicama lokalne samouprave da sami preduzmu mere ili predlože Vladi, odnosno drugom nadležnom organu, donošenje propisa i preduzimanje mera, kojim bi se omogućilo pravnim licima, u privatnoj i javnoj svojini i preduzetnicima koji obavljaju delatnost na teritoriji Republike Srbije, da omoguće ostvarivanje određenih pogodnosti korisnicima Penzionerskih kartica, pozivamo Vas da se uključite i svojim aktivnostima doprinesete većoj funkcionalnosti korišćenja Penzionerskih kartica penzionera i poboljšanju njihovog materijalnog položaja.
 
Izdavanje Penzionerskih kartica je u nadležnosti Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, a koristiće je penzioneri pri kupovini i plaćanju roba ili usluga kod privrednih subjekata, pravnih lica i preduzetnika za prikupljanje bodova i ostvarivanja dodatnih pogodnosti (popust, poklon i drugo).
 
Primena Penzionerskih kartica biće omogućena od 1. oktobra 2023. godine, a do tada bi trebalo da zajedno stvorimo mrežu društveno odgovornih subjekata koji će obezbediti posebne pogodnosti za penzionere.
 
Očekujući da ćete videti interes da se uključite u aktivnosti koje će doprineti poboljšanju kvaliteta života naših korisnika i Vaših kupaca, pozivamo Vas da popunite Кontakt formu, sa osnovnim podacima vašeg privrednog subjekta, pravnog lica ili preduzetnika, onako kako su upisani u Agenciji za privredne registre (APR-u), kako bismo vas kontaktirali i blagovremeno pripremili sporazume o saradnji.
Prijava za privredne subjekte može se popuniti  OVDE.

Predsednik opštine Srbobran

Radivoj Debeljački
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign