Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4021/deca-iz-oj-j-zmajtrea-na-paljivkovoj-regionalnoj-smotri/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewDECA IZ O┼á "J.J.ZMAJ" TRE─ćA NA PA┼ŻLJIVKOVOJ REGIONALNOJ SMOTRI!


U Osnovnoj školi "Vuk đÜarad┼żi─ç" u Ba─Źkom Dobrom Polju danas je odr┼żano popularno takmi─Źenje "Pa┼żljivkova smotra". Na regionalnom nivou, sa kojeg ─çe se pobednici u uzrastu predškolaca, ─Ĺaka prvaka i u─Źenika drugih razreda, plasirati na finalno takmi─Źenje na nivou Republike Srbije, u─Źestvovale su ekipe iz opština Srbobran, Ba─Źka Palanka, Ba─Źki Petrovac, Sremski đÜarlovci i Vrbas.


"Opštinu Srbobran predstavljala su deca predškolskog uzrasta te u─Źenici prvih i drugih razreda. Dan je protekao u dru┼żenju sa vršnjacima iz drugih opština, kao i kviz takmi─Źenju iz oblasti poznavanja saobra─çajnih propisa. Svi naši predstavnici su pokazali dobro znanje, ali se ekipa prvog razreda koju je predstavljala Osnovna škola 'Jovan Jovanovi─ç Zmaj' izdvojila i osvojila tre─çe mesto u svojoj konkurenciji. ─îestitamo svim u─Źesnicima", rekla je Milica Zari─ç, zamenica predsednika Opštine Srbobran i predsednica Saveta za bezbednost saobra─çaja.


 
Projekat "Pa┼żljivkova smotra" organizuje se u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobra─çaja, a na ovogodišnjoj, tre─çoj po redu smotri, u─Źeš─çe je uzela ─Źak 71 lokalna samouprava, što je najve─çi broj do sada.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign