Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

ČESTITKE I SIMBOLIČNI POKLONI ZA PRVAKINJE VOJVODINE


Najmlađa selekcija košarkašica u ŽKK Srbobran nedavno je u mini basketu osvojila titulu prvaka Vojvodine. Tim povodom na treningu su ih posetili preedsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački i član Opštinskog veća, Jovica Andrić. Svaka devojčica na poklon je dobila majicu sa fotografijom tima i natpisom na leđima "Prvaci Vojvodine".


Devojčice, članice najmlađe selekcije ŽKK Srbobran predvođene trenerom, Sanjom Dunđerski aktuelne su prvakinje Vojvodine u mini basketu. Čestitke na uspehu i zahvalnost u ime opštinskog rukovodstva iskazali su im, uoči praznika 01. maja, prilikom posete redovnom treningu Radivoj Debeljački i Jovica Andrić.

- Hoću da znate koliko smo ponosni na vas, ne samo kolega Andrić i ja, već svi građani opštine Srbobran koji su čuli za vaš uspeh. Ovo je prvi put da ŽKK ‘Srbobran’ dolazi do šampionskog pehara na nivou pokrajine u mini basketu, naravno i vama je to prvi veliki trofej, ali sam ubeđen da nikako neće biti jedini. Imate odlične trenere, posedujete talenat za košarku i očigledno volite da je igrate, mi ćemo se potruditi da i u buduće imate sve uslove da se bavite sportom, a vi trenirajte, družite se i uživajte u svakom danu na košarkaškom terenu. Videćete, dobri rezultati će samo dolaziti, kazao je između ostalog, Radivoj Debeljački u razgovoru sa devojčicama - prvakinjama Vojvodine.

 

  

Postavio: Administrator dana 2023.04.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen