Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PODRŠKA PAROVIMA ZA POSTUPAK VANTELESNE OPLODNJE!


Opština Srbobran pozvala je bračne parove da se prijave za novčanu podršku koju lokalna samouprava obezbeđuje za postupak vantelesne oplodnje.


Opština Srbobran je kroz lokalni budžet, a u saradnji sa Naftnom industrijom Srbije, uspela da obezbedi sredstva i za dodatne troškove koje parovi imaju prilikom pokušaja vantelesne oplodnje. Tim povodom izjavu za medije dala je Milica Zarić, zamenica predsednika opštine Srbobran:

Milica Zarić


- Naravno, iznos koji država opredeljuje je veoma značajan, ali postoje i ti dodatni troškovi koji do sada nisu bili pokriveni, a za šta smo se potrudili da ih mi pokrijemo. Jedan broj parova već se prijavio, ali sredstava ima još i želimo da ih sve usmerimo i utrošimo za ono za šta su namenjena. Jasno je da svi žele da kroz postupak vantelesne oplodnje prođu u krugu svojih najbližih, mirno i bez velikih procedura koje može sa sobom da nosi razna administracija, i upravo zbog toga samo prijavljivanje i odobravanje podrške je zagarantovano tajno, bez izlaganja bilo kakvim neprijatnostima. Ohrabrujem bračne parove da nam se jave, tu smo jer želimo da im pomognemo na putu da postanu roditelji.

Milica Zarić istom prilikom je pozvala trudnice da se prijave za novi ciklus predavanja Škole za trudnice i roditelje, koji upravo počinje. 

Postavio: Administrator dana 2023.05.22   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 69
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen