Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Srbobran i hrišćanstvo, nekad i sad

POSTAVLJENE SKELE, POČINJE REKONSTRUKCIJA KROVA PRAVOSLAVNE CRKVE U SRBOBRANU!


Danas smo bili u crkvi pravoslavne crkve u Srbobranu gde smo zatekli majstore koji počinju sa radovima na rekonstrukciji krova jednog od najlepših pravoslavnih hramova na našim prostorima. Sa njima je bio i paroh, otac Srboljub kome dugujemo zahvalnost na izdvojenom vremenu i koji nam je dao detaljnu informaciju u vezi predstojećeg veliko i značajnog posla.


Po njegovim rečima hram će dobiti novi krov, odnosno dosadašnji limeni koji je postavljen nakon požara 1988. godine, menja se bakarnim, a takođe postojeće krstove zameniće pozlaćeni.

Po rečima našeg paroha radove izvodi firma koja ima odlične reference i veliko iskustvo na sličnim poslovima, a rok za završetak je tri meseca.

Kompletnu izjavu oca Srboljuba možete čuti u našem tonskom zapisu:

 

Ako izdvojite vreme i poslušate izjavu oca Srboljuba u kojoj sa mnogo ljubavi i radosti govori o predstojećem velikom poslu i kako sam kaže istorijskom trenutku u kome se nalazimo, a u susret velikoj godišnjici koju će hram Svetog bogojavljanja proslaviti 2.027 godine,čućete i njegov poziv svim dobronamernim ljudima da podrže ovaj veliki poduhvat i svojom podrškom omoguće njegovo uspešno okončanje.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Srbobran i hrišćanstvo, nekad i sad" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

  

Postavio: Administrator dana 2023.06.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 66
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen