Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/4054/postavljene-skelepoinje-rekonstrukcija-krova-pravoslavne-crkve-u-srbobranu/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewPOSTAVLJENE SKELE, PO─îINJE REKONSTRUKCIJA KROVA PRAVOSLAVNE CRKVE U SRBOBRANU!


Danas smo bili u crkvi pravoslavne crkve u Srbobranu gde smo zatekli majstore koji po─Źinju sa radovima na rekonstrukciji krova jednog od najlepših pravoslavnih hramova na našim prostorima. Sa njima je bio i paroh, otac Srboljub kome dugujemo zahvalnost na izdvojenom vremenu i koji nam je dao detaljnu informaciju u vezi predstoje─çeg veliko i zna─Źajnog posla.


Po njegovim re─Źima hram ─çe dobiti novi krov, odnosno dosadašnji limeni koji je postavljen nakon po┼żara 1988. godine, menja se bakarnim, a tako─Ĺe postoje─çe krstove zameni─çe pozla─çeni.

Po re─Źima našeg paroha radove izvodi firma koja ima odli─Źne reference i veliko iskustvo na sli─Źnim poslovima, a rok za završetak je tri meseca.

Kompletnu izjavu oca Srboljuba mo┼żete ─Źuti u našem tonskom zapisu:

R4I_3 · Otac Srboljub

 

Ako izdvojite vreme i poslušate izjavu oca Srboljuba u kojoj sa mnogo ljubavi i radosti govori o predstoje─çem velikom poslu i kako sam ka┼że istorijskom trenutku u kome se nalazimo, a u susret velikoj godišnjici koju ─çe hram Svetog bogojavljanja proslaviti 2.027 godine,─Źu─çete i njegov poziv svim dobronamernim ljudima da podr┼że ovaj veliki poduhvat i svojom podrškom omogu─çe njegovo uspešno okon─Źanje.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Srbobran i hriš─çanstvo, nekad i sad" koji je finansijski podr┼żan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podr┼żanom medijskom projektu nu┼żno ne izra┼żavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign