Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

VUKOVCI DESET DANA U SUTOMORU!


Srbobransko odmaralište "Plava obala" u Sutomoru, dočekalo je jutros, prvog dana leta, jednu od svojih najdražih grupa gostiju - najbolje učenike iz opštine Srbobran, nosioce diplome "Vuk Кaradžić". I ove godine nastavljena je tradicija nagrađivanja najboljih i afirmacija učenja, vrednoće i posvećenosti.


Vukovce, njih ukupno 24, dočekali su Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran, i Miroslav Reljić, direktor Odmarališta.


"Na zaslužen odmor posle školske godine, prvog dana leta stigli su naši Vukovci, mladi ljudi koji kroz učenje i sticanje novih znanja i veština svakodnevno dokazuju koliko vrede. Opština Srbobran to prepoznaje kao pravu vrednost i sa zadovoljstvom ih nagrađuje besplatnim boravkom u Sutomoru. Zajedno sa njima stiglo je 29 njihovih drugara, takođe dobrih i pametnih mladih osoba, tako da je jutros u naše odmaralište stiglo pedeset i troje osnovaca i srednjoškolaca iz naše opštine, o kojima brine osoblje odmarališta i grupovođe koje je angažovala lokalna samouprava. Ova lepa tradicija jedna je od brojnih vrsta podrške koje obezbeđujemo za učenike osnovnih i srednje škole, a plan nam je širiti ih i dopreti do što većeg broja đaka", rekao je ovim povodom Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran, uz reči dobrodošlice za sve goste "Plave obale".


Prema njegovim rečima, Odmaralište u Sutomoru ove godine imalo je u jednom trenutku i obrazovni karakter. Naime, u prethodnoj smeni nekoliko dana u odmaralištu boravilo je i 11 učenika, zajedno sa svojom profesorkom, koji su izveli obaveznu stručnu praksu na ovom mestu. 

Postavio: Administrator dana 2023.06.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 104
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen