Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NADALJ NAJJAČE POGOĐEN NEVREMENOM!


Nevreme praćeno krupnim gradom, koje je juče pogodilo našu opštinu izazvalo je veliku materijalnu štetu. Šteta je načinjena pre svega na poljoprivrednim poljima, stradali su soja i kukuruz, ali kako saznajemo štete ima i u voćnjacima, na kućama, automobilima i drugoj imovini. Tim povodom danas je održan sastanak Štaba za vanredne situacije sa ciljem da se pomogne kako bi se šteta sanirala. U saopštenju nakon sastanka se kaže:


Štab za vanredne situacije Opštine Srbobran doneo je odluku o formiranju posebne Кomisije za procenu štete na poljoprivrednim imanjima i imovini građana Srbobrana, Turije i Nadalja, nastale usled vremenskih neprilika koje su u četvrtak zahvatili opštinu Srbobran. Prema prvom uvidu, najveće štete pojavile su se u КO Nadalj 1.  

"Svi građani imaju mogućnost da prijave nastalu štetu u kancelarijama mesnih zajednica u svom mestu, zatim u Opštinskoj upravi Srbobran - Кancelarija za lokalni ekonomski razvoj, na broj telefona +381 62 8474 207 ili na mail adresu kler.srbobran@gmail.com.

Već sledeće nedelje Кomisija za procenu štete počeće sa obilaskom prijavljenih adresa i parcela, a zatim će, nakon izvršene procene, sva dokumentacija biti prosleđena nadležnim organima. Očekujemo da će Republika Srbija i AP Vojvodina učiniti sve da pomognu građanima koji su pretrpeli štetu, a lokalna samouprava će, takođe, pomoći građanima u skladu sa svojim mogućnostima", saopšteno je nakon sednice Štaba za vanredne situacije, kojom je predsedavao Radivoj Debeljački, komandant Štaba i predsednik Opštine Srbobran.

Objava koju smo juče postavili na društvenim mrežama, praktično tokom nevremena, u poslednja 24h doživela je preko 100.000 pregleda. 

Postavio: Administrator dana 2023.07.14

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 101
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen