Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SNOVI U KOFERIMA!


Deca iz OŠ Vuk Karadžić povela su nas u Zemun, Italiju, Švajcarsku... U snovima doduše, ali bili su odlični, nadahnuti i zasluženo dobili aplauze...


 OŠ "Vuk Karadžić" obeležila je Dan škole. U ponedeljak u Pozorištancu je održana priredba na kojoj su članovi školskog hora i dramske sekcije, pod rukovodstvom nastavnica Jadranke Mikovic Džaferović, Dragane Čokić i Nataše Mrksić, odabranim pesmama i Nušićevim scenskim prikazom pokazali publici kako se može putovati u snovima.

Nakon priredbe, u školi je priređen svečani ručak za prosvetare, poslovne partnere i opštinsko rukovodstvo. Domaćin je bila direktorka Julkica Popovic, koja je tom prilikom dugogodišnjem pedagogu škole, Bosi Radovanov, uručila cveće povodom odlaska u zasluženu penziju, a kolektiv se prigodnim poklonom zahvalio u ime preko trideset generacija koje je u svom radu upisala u osnovnu školu. i savesno brinula o njima.

Tradicionalno,Dan škole u Vuku obeležen je mnogobrojnim talentima koje učenici prikazuju,ali i srdačnim susretom bivših i sadašnjih radnika škole u kome se razmenjuju prijateljske reči i prosvetarska iskustva.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2016.11.15   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen