Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SNOVI U KOFERIMA!


Deca iz OŠ Vuk Karadžić povela su nas u Zemun, Italiju, Švajcarsku... U snovima doduše, ali bili su odlični, nadahnuti i zasluženo dobili aplauze...


 OŠ "Vuk Karadžić" obeležila je Dan škole. U ponedeljak u Pozorištancu je održana priredba na kojoj su članovi školskog hora i dramske sekcije, pod rukovodstvom nastavnica Jadranke Mikovic Džaferović, Dragane Čokić i Nataše Mrksić, odabranim pesmama i Nušićevim scenskim prikazom pokazali publici kako se može putovati u snovima.

Nakon priredbe, u školi je priređen svečani ručak za prosvetare, poslovne partnere i opštinsko rukovodstvo. Domaćin je bila direktorka Julkica Popovic, koja je tom prilikom dugogodišnjem pedagogu škole, Bosi Radovanov, uručila cveće povodom odlaska u zasluženu penziju, a kolektiv se prigodnim poklonom zahvalio u ime preko trideset generacija koje je u svom radu upisala u osnovnu školu. i savesno brinula o njima.

Tradicionalno,Dan škole u Vuku obeležen je mnogobrojnim talentima koje učenici prikazuju,ali i srdačnim susretom bivših i sadašnjih radnika škole u kome se razmenjuju prijateljske reči i prosvetarska iskustva.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2016.11.15   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 46
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen