Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Zdravstvo

POZIV U ŠKOLU ZA TRUDNICE!


Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" obaveštava sve građane Opštine Srbobran do od petka, 28. jula, počinje da radi novi biohemijski aparat za analizu krvi u Laboratoriji ustanove.


"Prethodni aparat, koji je u Domu zdravlja bio u upotrebi od decembra 2022. godine, imao je tehnički nedostatak i bilo je neophodno zameniti ga, što je sada učinjeno. Dom zdravlja upućuje izvinjenje korisnicima usluga zbog nastalog problema i poziva ih da od sada ponovo vrše analize u svojoj zdravstvenoj ustanovi", poručio je građanima dr Vlastimir Кladar, direktor DZ "Dr Đorđe Bastić".

Istovremeno, Savet za rodnu ravnopravnost Opštine Srbobran i Dom zdravlja upućuju i poziv trudnicima da se prijave za novu seriju predavanja u Školi za trudnice i roditelje u Srbobranu.

"Sve trudnice i budući roditelji imaju mogućnost da kroz seriju predavanja i praktičnih vežbi nauče i približe sebi nove okolnosti koje ih očekuju sa dolaskom potomstva na svet. Efekti ovog projekta na zdravstvenom nivou doneće unapređenje zdravstvene kulture i prosvećenosti stanovnika opštine Srbobran, trudnica i budućih roditelja, zatim tu je psihofizička priprema trudnica za porođaj i obuka za negu bebe i babinjare, porođaj i nega bebe bez stresa i neprijatnih događaja, kao i stvaranje dobrih temelja za roditeljstvo i srećno odrastanje buduće dece u Srbobranu, Turiji i Nadalju", navodi se u pozivu. 

Postavio: Administrator dana 2023.07.27

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 44
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen